Bæredygtig Forretningsudvikling - Udvikling af kompetencer

Cæcilie Pedersen Holmbom

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 40.

Billede af konferencesal fyldt med mennekser

Bæredygtig Forretningsudvikling - Udvikling af kompetencer

Mange er nye i den grønne omstilling, mens andre har arbejdet med området i mange år. Fælles for alle er, at der er mange nye kompetencer, som man skal tilegne sig, og virksomheder skal i de her år opgraderer deres organisation til at kunne arbejde med bæredygtighed som en integreret del af at drive forretning.

Kurser og Workshops

Vi tilbyder skræddersyede kurser og workshops, der er rettet specifikt mod dine behov og udfordringer. Disse er ideelle for:

  • Virksomheder: Vi tilbyder kurser, inspirationsoplæg og workshops, som giver medarbejdere og ledere et fælles sprog, momentum og kompetencer til at drive bæredygtig forretningsudvikling hos jer. Vi kan også designe og drive kompetenceforløb for leverandører, så de bliver i stand til at levere på jeres strategiske mål for bæredygtighed og indgå i innovative samarbejder, hvor i sammen finder nye løsninger
  • Fagforeninger og faggrupper: Vi tilbyder specifikke kurser, der hjælper med at forstå og implementere grønne strategier i daglige arbejdsprocesser.
  • Brancheforeninger og klynger: Vi tilbyder workshops og kurser for grupper af virksomheder med tilsvarende problemer, hvor de både lærer fra vores specialister og fra hinanden.
  • Erhvervsfremmeaktører: Vi tilbyder workshops og inspirationsoplæg, der fremmer bæredygtig forretningsudvikling og vækst i erhvervslivet i jeres område. Det kan være på morgenmøder eller gå-hjem-møder, og det kan både være en serie af sammenhængende sessioner eller bare en enkelt session.

Facilitering af netværk

Vi faciliterer samarbejde mellem aktører i værdikæder og netværk ved at designe partnerskaber, økosystemer og andre veje til miljø og ressourcefremmende samarbejde mellem virksomheder. 
Dette inkluderer også at støtte mindre virksomheder som leverandører til store kunder med meget magt, især når værdikæderne er komplekse og involverer mange aktører. 
Vi arbejder på at etablere bæredygtige samarbejdsmodeller, der skaber værdi for alle parter og fremmer en mere bæredygtig forretningspraksis på tværs af værdikæderne.