Bæredygtig Forretningsudvikling

Emil  Sunesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 66.

Daniel står med en lille rød bold i hånden og ligner en der forklarer noget til sine tre kollegaer, der står omkring ham

Bæredygtig Forretningsudvikling

Vi tilbyder strategisk rådgivning til virksomheder, der ønsker at øge deres indtjening på den grønne omstilling. Virksomheder skal allerede leve op til krav fra lovgivning og kunder, og der kommer kun mere i fremtiden. Samtidig er der forretningsmæssige muligheder i at være det grønne alternativ i markedet og opbygge en kunderelation rundt om bæredygtige værditilbud. Derfor har virksomheder brug for at finde en god, grøn måde at drive forretning, så de både nu og i fremtiden står stærkt i konkurrencen med andre om at servicere deres kunder.

 

 

Sådan hjælper vi
Strategisk retning for bæredygtighed i din forretning
Vi hjælper med at definere en strategisk retning for bæredygtighed i din forretning ved at anvende forskellige strategiske metoder. Samtidig skaber vi indsigter om prioriteter hos jeres kunder, konkurrenter og i jeres omverden som udgangspunkt for prioritering af indsatser i jeres virksomhed. Vi tilbyder et stærkt strategisk afsæt igennem bl.a. livscyklusanalyser, dobbelt væsentlighedsanalyser og klimaregnskaber. Endvidere hjælper vi med at skabe en portefølje af initiativer, der er tilpasset jeres specifikke behov og målsætninger for bæredygtig udvikling.

Grønne værditilbud
Vi skaber grønne værditilbud ved at udvikle bæredygtige produkt- og servicekoncepter, kortlægge kunders opfattelser og sikre troværdig kommunikation gennem screening for greenwashing. Derudover baserer vi produktudvikling og forretningsudvikling på grundlag af livscyklusanalyser, og anvender cirkulære designstrategier for at sikre et helhedsorienteret og bæredygtigt tilbud, der imødekommer både dine kunders og samfundets behov.

Facilitering af netværk
Vi faciliterer samarbejde mellem aktører i værdikæder og netværk ved at designe partnerskaber, økosystemer og andre veje til miljø og ressourcefremmende samarbejde mellem virksomheder. Dette inkluderer også at støtte mindre virksomheder som leverandører til store kunder med meget magt, især når værdikæderne er komplekse og involverer mange aktører. Vi arbejder på at etablere bæredygtige samarbejdsmodeller, der skaber værdi for alle parter og fremmer en mere bæredygtig forretningspraksis på tværs af værdikæderne.