Batteri - Test og rådgivning

Anders Christian Solberg Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 64.

Batteri test og rådgivning

Batteri - Test og rådgivning

Prisen er oftest den mest iøjnefaldende forskel på batterier, men andre forskelle som ydelse, kvalitet og levetid kan være relevante at kende.

Instituttets batterilaboratorium kan verificere, hvad et batteri formår under forskellige forhold. Ønsker du f.eks. at kende det reelle energiindhold eller se spændingskurven for et batteri, så kan vi teste det i vores batterilaboratorium og levere svaret.

Batterilaboratorium thumbnail

Eget batterilaboratorium
Vi råder over et veludstyret batterilaboratorium og tilbyder såvel standardiserede som kundespecifikke batteritests. Laboratoriet rummer desuden FastChargeLab, som åbner op for nye muligheder for test af celler og elbiler ved høje effekter op til 1500 ampere på celleniveau og 300 kW hurtigladning på systemniveau.

Vores specialister samarbejder også med kemiske og motortekniske laboratorier, så batteripakkens karakteristika, dens indre kemi og samspil med andre komponenter i konstruktionen kan testes og analyseres hos os.

Karakterisering af batteri thumbnail

Tests ved forskellige driftsmønstre
I batterilaboratoriet karakteriserer vi battericeller og batteripakker ved forskellige drifts- og klimaforhold. Dette giver et overblik over batteriers egenskaber som f.eks. kapacitet og indre modstand.

Vi tilbyder desuden vurdering af levetid og ideelle driftsbetingelser på baggrund af tests ved forskellige driftsmønstre.

Transport af batteri thumbnail

Sikkerhed
Et pålideligt batterisystem forudsætter en sikker systemopbygning og håndtering. Vi rådgiver derfor også om sikker brug, integration og opbevaring af batterier.

Thumbnail batteri

Øvrig rådgivning og test af batterier

  • Råd og vejledning ved valg, design, brug og bortskaffelse af batterier
  • Opbygning og slutbrugertest af prototyper
  • Rådgivning om CE-mærkning og lovkrav