Batteri - Test og rådgivning

Bjarne  Johnsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 76.

Batteri

Batteri - Test og rådgivning

Teknologisk Institut tilbyder test af og rådgivning om batterier. Ønsker du at kende det reelle energiindhold eller se spændingskurven for et batteri, så kan vi teste det i vores batterilaboratorium og levere svaret. Samtidig giver vi også anbefalinger baseret på nyeste viden, hvis du har specifikke krav til batteriets størrelse, temperaturområde, levetid eller andet.

Det rette batteri-valg
Prisen er ofte den mest iøjnefaldende forskel på batterier, men der er også stor forskel på ydelsen ved forskellige driftsbetingelser, kvalitet, levetid, selvafladning og sikkerhed. Vi hjælper med at finde svar i alt dette.

Vi tilbyder test og rådgivning
I batterilaboratoriet karakteriserer vi battericeller og batteripakker ved forskellige driftsforhold og klimaforhold. Vi kan f.eks. måle energiindhold og kan teste på levetid og sikkerhed. Vi tilbyder også rådgivning, hvis fx et bly-batteri ønskes udskiftet til et Lithium-ion batteri.

Inden for det mobile område beskæftiger vi os blandt andet med eldrevne scootere, cykler og biler. Vi løser også maritime opgaver, opgaver med stationære batterilagre i forhold til solceller og vindmøller samt netopkoblede batterilagre.

Eget batterilaboratorium
Vi råder over et veludstyret batterilaboratorium og tilbyder såvel standardiserede som kundespecifikke batteri tests. Vores specialister samarbejder også med kemiske og motortekniske laboratorier, så batteripakkens karakteristika, dens indre kemi og samspil med andre komponenter i konstruktionen kan testes og analyseres hos os.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Råd og vejledning ved valg, design, brug og bortskaffelse af batterier
  • Test og karakterisering af batterier i henhold til specifikation eller standarder
  • Levetidstest, stresstest og robusthedstests
  • Målinger af batteriets indre modstand og impedans (EIS)
  • Opbygning og slutbrugertest af prototyper
  • Sikkerhed ved design, brug og opladning
  • Rådgivning om transport af batterier


Se video om test af el-biler og batterier her