Belysning

Kristian  Vielwerth

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 07.

Belysning

Belysning

Et godt lysdesign er en vigtig del af den samlede indeklimaoplevelse uanset bygningens anvendelse. Det kan være med til at sikre gode arbejdsforhold eller skabe en specifik stemning alt efter lysmængden og farven. 

Forkert belysning kan resultere i koncentrationsbesvær og træthed. Årsager til gener kan foruden for lidt eller for meget lys være blænding og generende kontraster og flimmer.    

Dagslys er ofte at foretrække, men til tider er mængden ikke tilstrækkelig. Derfor er korrekt brug og mængde af kunstig belysning nødvendigt for at dække de konkrete behov. Det kan f.eks. tage udgangspunkt i arbejdstilsynets anbefalede værdier.       

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i den konkrete bygning og de aktuelle forhold. Vi kommer ud og registrerer forholdene ved f.eks. at måle lysmængderne og sammenholder det med det specifikke behov. Løsningerne udarbejdes med henblik på at optimere brugerens tilfredshed. 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Dokumentere om belysningsstyrken er korrekt i opholdszonen
  • Gennemgå valg af armatur og lyskilder 
  • Kortlægge samspillet mellem den kunstige belysning og dagslys 
  • Rådgivning vedrørende lysstyring