Bestemmelse af biogaspotentiale med BMP-analyse

Martin Rosenørn Eskesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 91.

Analyse af biomasser til produktion af biogas

Bestemmelse af biogaspotentiale med BMP-analyse

Et biogasanlæg kan omdanne de fleste former for organisk materiale til biogas – for eksempel restprodukter, som du i dag betaler penge for at komme af med. Men udbyttet af forskellige biomasser kan variere meget. Hvad er din biomasse værd i form af biogas? Det kan en BMP-analyse give dig svar på.

 

Sådan tester vi din biomasse

På Teknologisk Institut kan vi teste enhver type biomasse. Det sker gennem kontrollerede udrådningsforsøg, standardiseret efter internationale anbefalinger.

Biomasser til biogasanlæg kan bestå af f.eks. halm, industri- eller madaffald og andre former for organisk materiale, der under de biologiske processer i et biogasanlæg omsættes til energi (biogas) og gødning. En BMP-analyse er særligt relevant for:

  • Biomasseleverandører, der ønsker at udnytte og genanvende deres restprodukter 
  • Biogasanlæg, der vil optimere energiproduktionen og teste nye biomasser til deres produktsortiment
  • Teknologiudviklere, der vil teste effekten af deres behandlingsteknologi på gaspotentialet af et bestemt produkt

 

Avanceret testudstyr og mangeårig erfaring

På Teknologisk Institut har vi veludstyrede kemiske og mikrobiologiske laboratorier og et team af mikrobiologer, kemikere og ingeniører, som gør det muligt at teste forskellige biomasser, teknologier og idéer. Det betyder, at du kan stole på dokumentationen, fordi testen er udført professionelt og uvildigt. Det giver dig det optimale beslutningsgrundlag.

Teknologisk Institut har mere end 15 års erfaring med kemiske og bioteknologiske aspekter i biogasproduktion, og vi er eksperter i at udføre biogasanalyser under ideelle betingelser.

 

Vi kan hjælpe dig videre

I forlængelse af en biogaspotentialebestemmelse kan Teknologisk Institut samtidig hjælpe dig med afsætning af biomasser, udarbejdelse af biomasseplaner og driftsrådgivning.

Ønsker du at vide mere om, hvordan en bestemmelse af biogaspotentialet kan hjælpe netop dig, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.