Biogas

Martin Rosenørn Eskesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 91.

Teknologisk Instituts ydelser inden for biogas

Biogas

England In English

Teknologisk Institut er en central aktør, der arbejder på tværs af biogasproduktionens værdikæde – til gavn for branchens konkurrencedygtighed og effektivitet og for Danmarks grønne omstilling.

En sektor i vækst

I 2030 forventes det danske gasforbrug at bestå 100% af biogas. Det vidner om en branche, der lige nu er i kraftig vækst - ikke mindst drevet af en national strategi, hvor grøn omstilling og forsyningssikkerhed går hånd i hånd.

Det stiller samtidig store krav til, at biogasanlæggene løbende forbedrer drift og energieffektivitet med udgangspunkt i løbende innovation og teknologiudvikling. Her er Teknologisk Institut en central samarbejdspartner, der som den eneste vidensleverandør arbejder aktivt i hele biogassens forsyningskæde.

Få adgang til markedsledende kompetencer

Vores ydelser bygger på en kombination af teknologisk specialistviden, avancerede laboratoriefaciliteter og en forretningsorienteret tilgang til markedspotentialer. Vi arbejder uvildigt og evidensbaseret ud fra biogasbranchens behov for løsninger, der både understøtter miljø, forretning og klimamål.

Det betyder, at du som kunde eller samarbejdspartner får adgang til kompetencer og faciliteter, der kommer hele vejen rundt om biogassens værdikæde.

Vi har samlet dem i syv ydelsesområder, som du kan læse om på disse sider.  

 

Biogas - Råvarer-til-biogas-uden-tekst-ny-150pxRåvarer til biogas

Professionel rådgivning om optimering af biogasproduktionsprocesser og avancerede faciliteter til test af biomasser

 

 

 

Biogas - Drift, optimering og økonomi ikon uden tekst 150pxDrift, optimering og økonomi

Styrk din biogasproduktions økonomi og teknik gennem uvildig rådgivning, effektiv planlægning af nye anlæg og optimering af eksisterende anlæg.

 

 

 

Biogas 3-Metantab-uden-tekst-150pxMetantab

Øg fortjenesten fra dit biogasanlæg ved at dokumentere og reducere metantab, implementere konkrete forbedringsforslag og vurdere potentialet for forbedringer.

 

 

 

Biogas - 4 Lugt og emissioner 150pxLugt og øvrige emissioner

Effektiviser håndteringen af ​​lugtproblemer gennem dokumentation af lugtniveauer, laboratorieanalyser og uvildig rådgivning om optimale løsninger.

 

 

 

Biogas - 5-Anvendelse-af-afgasset-gylle-og-slam-uden-tekst-150pxAnvendelse af afgasset gylle og slam

Få specialiseret rådgivning til at optimere udnyttelsen af afgasset biomasse fra biogasanlæg

 

 

 

Biogas - 6-Gasanvendelse-og-PtX-uden-tekst-150pxGasanvendelse og PtX

Find vej til effektiv anvendelse af CO2 fra biogasproduktion i PtX gennem professionel rådgivning, tekniske analyser og rådgivning om rensning og overvågning.

 

 

 

Biogas - 7-Sikkerhed-og-godkendelse-uden-tekst-150pxSikkerhed – godkendelse, og egenkontrol

Opnå kompetent og lovlig drift af dit biogasanlæg gennem viden om ATEX-direktiverne, indledende inspektioner og opdateret uddannelse af medarbejdere.