Bionedbrydelighed og kompostering - Få en sparringspartner indenfor biomaterialer

Henrik  Grothe

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 09.

Rapsmark - få en sparringspartner

Bionedbrydelighed og kompostering - Få en sparringspartner indenfor biomaterialer

Mange virksomheder ser biomaterialer og biomasse som en del af fremtiden, men der kan dukke tvivl og spørgsmål op i arbejdet med de nye materialer og produkttyper. På Teknologisk Institut kan du få sparring med specialister indenfor biomaterialer.

 

Har du brug for sparring indenfor en biomasse, du gerne vil arbejde med? Det kan fx være tang, alger, raps, muslinger etc. Overvejer du at få en LCA-analyse af dit biobaserede produkt? Har du brug for rådgivning indenfor raffinering eller fermenteringsprocesser og udstyr hertil i fx laboratorie- eller pilotskala? Har du en god forretningsidé indenfor biomaterialer og fødevarer, men mangler afklaring på, om den er realistisk?  

Så kan du have glæde af vores klippekortordning indenfor bioressourcer og slippe for at tænke på pris, hver gang du ringer eller kontakter os for rådgivning/sparring. Du køber ganske enkelt et klippekort med fx 5 timers sparring, og så kan du kontakte os, når du har behov.

Få en ekspert i biomaterialer som sparringspartner

På Teknologisk Institut har vi ekspertise og erfaring indenfor en bred vifte af råvarer, processer, teknologier, udstyr, foruden produkter, ingredienser, biomaterialer og deres anvendelighed. Vi gennemfører diverse test for at vurdere din forretningsidé, produkt eller projekt og arbejder både sammen med virksomheder, kommuner og brancher ift. at skabe flere løsninger baseret på biobaserede ressourcer og holdbar industriel bioøkonomi.

Få adgang til avancerede faciliteter

Vi har state-of-the-art laboratorier, fødevaregodkendt bioraffinering og downstream processing pilot facilitet, samt avanceret udstyr til at servicere indenlandske såvel som udenlandske kunder i hele værdikæden fra jord til bord.

Fra 2023 tilbyder vi også fermentering i både lab og pilotskala. Læs mere om fermentering.

Din investering for et klippekort på minimum 5 timers sparring med kompetente specialister er: 6.250 kr. Ønsker du et udvidet klippekort med flere timer, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.