Bliv din kundes energivejleder - energivejlederuddannelsen

Kristian  Vielwerth

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 07.

Energivejledning - mand

Bliv din kundes energivejleder - energivejlederuddannelsen

SE HER HVORDAN DU BLIVER DIN KUNDES ENERGIVEJLEDER

Er det noget for dig?

Kurserne er specielt tilrettelagt for bygningshåndværkere og installatører, som beskæftiger sig med varmeisolering og andre energibesparende foranstaltninger i bygninger.

Der er to varianter af kurserne

Specielt målrettet VVS-installatører, el-installatører og lignende har vi udviklet kurset ”Energivejledning installationer”, der fokuserer på mindre bygninger.

Den anden variant, ”Energivejledning klimaskærm” er specielt målrettet personer, der hovedsagelig arbejder med klimaskærmen på mindre bygninger – såsom tømrere, murere og glarmestre.

Løbende opdatering af din viden

Som energivejleder kan du blive medlem af Energivejlederordningen. her tilbyder vi dig gratis online opdateringskurser, så du kan holde dig ajour med udviklingen og de seneste nyheder inden for området.

Her kan du læse mere om de enkelte kurser - og tilmelde dig

Stort potentiale

Det ligger et stort energisparepotentiale især i den eksisterende bygningsmasse. Det potentiale har Teknologisk Institut fokuseret på i forbindelse med energivejlederuddannelsen. Mere end 3.500 personer har nu gennemgået denne uddannelse og kan nu kalde sig energivejledere.

Energivejledning

Som energivejleder er det vigtigt, at kunne give kunden et godt overblik over, hvilke fordele f.eks. en kedel-udskiftning giver. Det er samtidig vigtigt, at kunne fortælle kunden, hvilke besparelsestiltag, det er bedst at foretage først. Skal man udskifte kedlen før man hulmursisolerer? Vil trækken forsvinde, hvis der installeres gulvvarme - eller kommer trækken fra et dårligt isoleret panoramavindue? En god vejledning giver kunden fornemmelsen af at gøre det rigtige - både for sig selv og for økonomien.

BedreBolig-rådgiver

Som håndværker får du den relevante energifaglige efteruddannelse, som er med til at kvalificere dig til Energistyrelsens uddannelse til BedreBolig-rådgiver. Selv om du ikke selv tager Energistyrelsens uddannelse til BedreBolig-rådgiver vil du som energivejleder få en fremtrædende plads i forbindelse med BedreBolig-rådgivernes valg af håndværkere.

Se også artiklen Nye krav om reduktion af drivhusgasser fra byggeriet indføres i Bygningsreglementet fra januar 2023.