Digital handlingsplan

Martin Grønbæk Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 75.

Digital handlingsplan af Teknologisk Institut

Digital handlingsplan

Mangler du konkret rådgivning til, hvordan du kommer fra digital ambition til digital implementering?

I Danmark er flere og flere virksomheder kommet med på den digitale bølge, men mange virksomheder møder udfordringer i forbindelse med den digitale omstilling og implementering af digitale initiativer.

Mange initiativer og forsøg på omstilling fejler bl.a. på grund af manglede fokus, ikke præcist defineret formål, manglende inddragelse af medarbejdere, manglende ressourcer, manglende ledelsesopbakning og meget mere.

Teknologisk Institut skaber sammen med jer en solid digital handlingsplan, som fastslår fokus-/udviklingsområder, som I skal have for øje for at kunne realisere jeres digitale ambitioner og skabe mere værdi.

Hvis I ikke allerede er i gang, vil vi give råd og vejledning til, hvordan I kommer bedst i gang og får skabt et solidt fundament at bygge videre på. Hvis I er i gang, vil vi tage udgangspunkt i de problemer og udfordringer, I har stødt på, og gennem dialog om og analyse af problemområderne se hvordan I bedst kommer videre.

Vi hjælper jer, så I lykkes med implementeringen af digitale initiativer og sikrer at opnå jeres digitale ambition.

Vi står klar til at hjælpe
Den digitale handlingsplan er et værktøj, som beskriver hvilke trin virksomheden skal tage for at lykkes med den digitale omstilling. Samtidig vil I internt i virksomheden kunne holde hinanden op på projektet, hvis det mangler støtte, eller hvis nogen bliver i tvivl om de forskellige trin i den digitale omstilling.

Konkrete modeller og værktøjer passende til din virksomheds forløb udvælges specifikt til analyse og udvikling af jeres digitale handlingsplan.

En digital handlingsplan vil indeholde:

  • Beskrivelse af baggrund og målsætninger for handlingsplan
  • Definition af jeres virksomheds digitale ambitioner med prioritering af nøgleområder
  • Beskrivelse af konkrete digitale initiativer til opnåelse af digitale mål
  • Værktøjer og metoder til implementering af handlingsplanen

To forskellige muligheder
Vi tilbyder to tilgange til den digitale handlingsplan: Enkelt projekt eller fleksibel mentoring.

Ved enkelt projekt giver vi råd og vejledning til, hvordan I kommer videre med enkelte problemer eller udfordringer.

Fleksibel mentoring giver mulighed for at hente os ind, når I har behov for det. Fleksibel mentoring vil give os et større indblik i jeres digitale omstilling, og give os bedre mulighed for at rådgive jer til at lykkes med den digitale omstilling.

Vil du vide mere?
Ønsker I at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med digital transformation, så er I altid velkomne til at skrive eller ringe til os.

 

Læs mere

Digital strategi og ledelse

Digitalt servicetjek

Digitale forretningsmodeller

Digitalisering i produktionsvirksomheder