Energieffektiv ventilation i kontorlokaler, skoler etc.

Pia  Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 89.

POJ i EFO lille

Energieffektiv ventilation i kontorlokaler, skoler etc.

Teknologisk Institut har gennemført en lang række projekter for såvel private som offentlige bygningsejere, hvor ventilationssystemer er blevet undersøgt med det formål at energieffektivisere ventilationen samtidig med at indeklima og arbejdsmiljø sikres.

Gennem de seneste år har Teknologisk Institut især bistået større private og offentlige bygningsejere med at energieffektivisere ventilationssystemerne i fx kontorbygninger, hospitaler, skoler og daginstitutioner. Det har ofte været muligt at reducere energiforbruget med op til ca. 35 % uden at indeklimaet eller arbejdsmiljøet er blevet påvirket.

På baggrund af de udførte undersøgelser har Teknologisk Institut projekteret såvel ændringer i som komplette ventilationssystemer, samt efterfølgende kontrolleret om systemerne lever op til forventningerne til indeklima, herunder temperatur, fugtighed, træk og CO2-niveau.

Læs også om vores testfaciliteter på området: