Energisyn og energiledelse

Søren  Draborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 28.

industri med mand lille web

Energisyn og energiledelse

Vi tilbyder at udføre energisyn efter den internationale standard ISO50002 eller den europæiske standard EN16247, så energisynet opfylder gældende bekendtgørelser og retningslinjer fra Energistyrelsen.

Siden 2015 har det været et krav at større virksomheder enten gennemfører et energisyn eller indfører certificeret energi- eller miljøledelse. Hvis man vælger at få foretaget energisyn skal dette gentages hvert fjerde år og udføres af en godkendt konsulent.

Et energisyn kan medvirke til et lavere energiforbrug. Det styrker også virksomhedens konkurrencekraft og image i omverdenen. Desuden kan et energisyn være et første skridt mod indførelse af et energiledelsessystem, hvor energiforbruget løbende analyseres og optimeres.

Teknologisk Institut kan bistå både med at indføre et certificerbart energiledelsessystem og med at foretage energisyn. Ud over den tekniske bistand, kan vi også hjælpe med at kapitalisere energibesparelsesprojekter gennem salg af retten til energibesparelserne til et energiselskab.

Vi tilbyder også en energiledelsesuddannelse med certifikat.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Læs kursusfolder