Elektriske systemer

Lasse Stenhøj Ingvardsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 99.

forside es

Elektriske systemer

Vi arbejder med alle facetter af elektriske systemer. Vores kompetencer dækker følgende 3 hovedområder:

  1. Test, udvikling og integration af elektronik-produkter og IoT-sensorer til øget digitalisering.

  2. Rådgivning og test af batterier og energilagringsteknologier som anvendes til køretøjer og net-integration.

  3. Rådgivning og analyser af sektorkoblede energisystemer hvor der ønskes større anvendelse af grøn strøm og fleksibel anvendelse af elektricitet, herunder PtX.


Vores ydelser

Udvikling af prototype-elektronik og elektriske produkter.

Vi tilbyder rådgivning og udvikling af prototype-elektronik og elektriske produkter. Vi udarbejder alt fra prototype-print og -konstruktioner til softwareudvikling og systemintegration med dertilhørende dokumentation. Vi rådgiver fra idé til kravspecifikation.

Læs mere her

Udvikling af IoT-sensorer til øget digitalisering

Vi tilbyder rådgivning, udvikling og implementering af sensorer til et hvert formål som ønskes digitaliseret. Vi løser opgaver med både low-power batteri enheder og integrerede DIN-skinne sensorer og sørger for at implementere den rette data-infrastruktur. Desuden udvikler vi et brugerinterface ud fra ønsker til, hvordan data skal præsenteres.

Læs mere her 

Rådgivning omkring compliance og CE-mærkning

Vi tilbyder rådgivning omkring compliance og CE-mærkning af forbrugerelektronik. Vi hjælper med forståelsen og vurdering af jeres produkter eller prototyper i forhold til de gængse EU-direktiver såsom elektromagnetisk kompatibilitet-, lavspændings-, RoHS-, og radioudstyrsdirektivet. Desuden råder vi over eget elektroniklaboratorium, hvor produkterne kan inspiceres og efterprøves. 

Læs mere her

Batterier og eget laboratorium

El handler også om elektriske komponenter som batterier. I vores batterilab tester vi batterier og giver bl.a. svar på det reelle energiindhold eller spændingskurver og rådgiver om ydelse ved forskellige driftsbetingelser, kvalitet, levetid, selvafladning og sikkerhed. 

Læs mere her 

Elektrisk transport

Desuden indeholder vores batterilaboratorium også FastChargeLab, som muliggøre testning af batteri-celler og elbiler ved høje effekter op til 1500 ampere på celleniveau og 300 kW hurtigladning på systemniveau.

Læs mere her

Integration af invertere og batterier

Vi leverer rådgivning og gennemgang af administrativt arbejde ifm. indhentning af tilbud og tilladelser til nettilslutning af små og store batterianlæg (5kWh til 10MWh+) og invertere til f.eks. solceller. Vi hjælper jer hele vejen igennem processen, fra markedsscreening til Site-Acceptance-Test (SAT) lige inden ibrugtagning.

Læs mere her 

Sektorkoblede og fleksible energisystemer
Vi er involveret i nationale og internationale udviklings- og demonstrationsprojekter omkring sektorkobling og intelligent forbrug af el i både små og store energisystemer.

Læs mere her

Power-to-X

I Power-to-X omdannes elektricitet til brint som kan benyttes til flere formål. Det elektriske perspektiv handler her om at kunne sikre effektiv udnyttelse af elektriciteten i PtX-anlæg.

Læs mere her 


Vi tilbyder følgende:

  • Udvikling af prototypeelektronik, systemprogrammering og brugerinterface
  • Råd og vejledning ved valg, design, brug og bortskaffelse af batterier
  • Test og karakterisering af batterier
  • Viden om intelligente løsninger og forudsætninger for et sektorkoblet energisystem.

bil