Få sikret din printede elektronik - Elektroniske test

Anna  Krzyzanowska

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 16.

Kvinde kigger i mikroskop

Få sikret din printede elektronik - Elektroniske test

Rigid PCB Board Tests

I traditionel elektronik muliggør printede kredsløbskort (PCB'er) en pålidelig forbindelse af elektroniske komponenter i en enhed. For at et produkt kan fungere korrekt, skal PCB'en have visse strukturelle egenskaber, herunder forbindelser mellem lagene, forbindelser til komponenter, høj kvalitet af basismaterialet og en tilstrækkelig overfladebehandling. Vi kan kontrollere kvaliteten af ​​PCB-kort på udviklingsstadiet, inden du går over til storskala produktion ved hjælp af mikrosektionering.

Standarder: IPC 6012 klasse 2, IPC 9241, IPC-TM-650, IPC-TM-650

A PCB board that says Hello World is on a Pick and Place machine

Miljømæssige tests

Ethvert elektronisk produkt skal fungere i den virkelige verden. Dit produkt vil sandsynligvis blive brugt af dine kunder under mange forskellige klimatiske forhold (forskellige lande og sæsoner) og blive udsat for vand, støv, snavs osv. Derfor skal funktionaliteten af produktet på forskellige klimatiske parametre testes, før du sender det på markedet. Vi kan udføre både standardtests og tilpassede tests af udstyr, der skal fungere under ekstreme forhold. Vi udfører også realtids elektriske test under miljøbetingelser.

Standarder: ASTM F1596-15

The inside of a climate chamber with an electrical test set up

Fejldiagnose og fejlfinding

Med vores udvalg af elektriske tests kan vi diagnosticere og fejlfinde på defekt udstyr. Vi kan også udføre infrarød fotografering for at måle den termiske signatur fra en elektronisk enhed. Dette kan være et meget nyttigt værktøj til at bestemme, hvor en fejl opstår i forhold til en korrekt fungerende enhed.

Stræk-, bøjnings- og foldetests

Ved fleksible og/eller stræk- og foldbare applikationer er den elektroniske ydeevne under mekanisk belastning vigtig. De fleksible, ledende spor og komponenter kan testes for nedbrydning af ydeevnen under brugsforhold. Derudover kan nogle komponenter, der ikke er beregnet til at blive bøjet eller belastet under normal drift, vise sig ikke være tilstrækkeligt robuste, og derfor kan de knække eller beskadiges ved brug. Vi kan udføre bøjnings-, stræk- og foldetests.

Standarder: IPC-9204, ASTM F2750-16, ASTM F2749-15