IndeklimaKvalitet

Thomas  Witterseh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 11.

indeklima

IndeklimaKvalitet

IndeklimaKvalitet er en mærkningsordning for etageboligers indeklima.

Ved at bruge IndeklimaKvalitet har du som bygherre mulighed for at få synliggjort kvaliteten af indeklimaet i dine boliger. Du kan også bruge ordningen til at prioritere indsatsen i forbindelse med en renovering. Som rådgiver giver IndeklimaKvalitet dig en systematisk metode til at gennemgå indeklimaet i boliger, hvilket kan bruges i dialogen med din bygherre og i dialogen med beboeren.

Indeklimakvaliteten vurderes på baggrund af fire områder termisk, akustisk, visuelt og atmosfærisk indeklima. IndeklimaKvaliteten angives med et bogstav fra A-G

Sekretariatet for IndeklimaKvalitet varetages af Teknologisk Institut. Sekretariatet uddanner og godkender konsulenter i brugen af værktøjet IK-kompas, hvilket gør dem i stand til at udføre vurdering af indeklima. På baggrund af vurderingerne udsteder sekretariatet IK-mærker.

Kursus i IK-kompas afholdes både i Taastrup og Aarhus og skræddersyede kurser kan afholdes for virksomheder ved henvendelse til sekretariatet.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Udstedelse af IK-mærker
  • Uddannelse af IK-konsulenter