Indeklimapolitik

Lasse Skammelsen Trankjær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 24.

Møde - Indeklimapolitik

Indeklimapolitik

Indeklima handler om samspillet mellem bygninger, teknologier, mennesker og virksomheder. Løsningen er sjældent alene teknisk. Vi arbejder derfor ofte i spændingsfeltet mellem en teknisk og brugerorienteret tilgang til indeklima.  

Dette gælder i særlig grad, når virksomheder ønsker at definere en indeklimapolitik eller -strategi. Det er en tilbagevendende udfordring at skabe fælles tilfredshed omkring indeklimaet. Derfor er det værdifuldt at definere konkrete rammer for det forventede indeklima i en specifik bygning og virksomhed. Derudover sikres tydelig målsætning for driftsoptimeringer. 

Teknologisk Institut kan rådgive om udarbejdelse af en indeklimapolitik, der tager højde for en lang række parametre: Virksomhedens interesser, brugernes tilfredshed, bygningens muligheder, Arbejdstilsynets anbefalinger etc.   

Vi rådgiver også om implementering og forankring af indeklimapolitikken i virksomheden. Dette kan indebære formidling, procedurer for klagehåndtering og ansvarsfordeling. 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med? 

  • Minimere brugeres utilfredshed med indeklima 
  • Definere indeklimakrav 
  • Kortlægning og analyse af brugere og organisation 
  • Implementering af indeklimapolitik eller -strategi i virksomheden