Industriel automation

Leon Philipson Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 71.

-

Industriel automation

Danske produktionsvirksomheder er konstant udfordret af den globale konkurrence med billige produkter skabt med billig arbejdskraft.

Ny robotteknologi gør det dog nu muligt at konkurrere med lande med traditionelt billigere produktionsomkostninger, da avanceret automation giver øget produktivitet - og derved mulighed for at sænke salgspriserne og få større omsætning.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at opnå disse resultater, som kræver dybdegående viden om automationsværktøjer, og hvordan man i praksis kan bruge dem til at højne sin konkurrenceevne.

Når man står overfor at opgradere sin produktion med robotteknologi, er der en masse ukendte faktorer og variabler, der er afgørende for, hvor succesfuldt projektet bliver. Teknologisk Institut kan netop hjælpe med, at dit automationsprojekt kommer sikkert i mål.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

 


280 ekstra støbeemner i timen. Det er gevinsten, som støberimaskinproducenten DISA eksempelvis kan levere til deres kunder, takket være en ny robotløsning udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. 

I videoen ovenover kan du se, hvordan vi hjalp DISA - bl.a. ved at gøre brug af digital robotsimulering, som minimerer risici for dyre fejlprojekteringer markant.