Industriel automation - Forskning og innovation

Leon Philipson Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 71.

-

Industriel automation - Forskning og innovation

Hos Teknologisk Institut udvikler vi ny viden i samarbejde med danske og udenlandske forskningsinstitutioner og virksomheder. At udvikle ny viden og innovative teknologier er fundamentet for vores ydelser.

Se listen over danske og internationale robotinnovationsprojekter, vi leder eller medvirker i her

Et eksempel er projektet ROBOTT-NET, hvor fire ledende robotvidenscentre på tværs af Europa - med Teknologisk Institut i spidsen - kombinerer sine ekspertiser og tilbyder højt kvalificeret konsulentbistand til virksomheder, som ønsker enten at udnytte robotteknologi i deres produktion eller udvikle ny robotteknologi til markedet.

I videoen herunder kan du se et pilotprojekt fra ROBOTT-NET, hvor vi har udviklet og testet flere robotteknologiske teknikker til Danfoss i Gråsten: Håndtering med kraftmåler, simplere separation af emner og en 3D-printet tre-i-én-griber til håndtering af kondensatorer, møtrikker samt en skruetrækker.