Industriel automation - Kurser og uddannelse

Leon Philipson Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 71.

-

Industriel automation - Kurser og uddannelse

Viden er en forudsætning for vækst og udvikling - og grundlaget for dansk erhvervslivs konkurrenceevne på det globale marked. At give de danske produktionsvirksomheder et kompetenceløft er derfor en helt grundlæggende opgave for os.

Viden er også en af de ting, som man efterspørger ude i de danske virksomheder. Én af disse virksomheder er C.C.JENSEN fra Svendborg, som producerer oliefiltre til hele verden. De har i løbet af de seneste år været igennem en selvguidet automationsrejse, som har givet dem en højnet produktkvalitet og produktivitet - og hårdføre hår på brystet.

Processen har åbnet virksomhedens øjne op for behovet for uddannelse inden for automation - og nødvendigheden af at have uddannede automationskræfter forankret i egen forretning.

Hør deres historie i nedenstående korte video, der også omtaler Teknologisk Instituts automationsuddannelse, Robot- og automationsledelse – en uddannelse, som vil ruste dig med dybdegående viden om automationsværktøjer, og hvordan du bruger dem til markant at højne din konkurrenceevne.
 


-