Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Ingredienser i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris

Kirsten  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 48.

Ingredienser i fødevarer

Ingredienser i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris

Vi tilbyder følgende analysemetoder til dokumentation af forventet holdbarhed:

  • Nitrit og nitrat (spektrofotometri)
  • Laktat, acetat og ascorbat (enzymatisk, spektrofotometri)
  • Salt (NaCl) (potentiometrisk), Na+ (natriumselektiv elektrode)
  • Vandaktivitet (aw, hygrometer)

    Pris

    Information om priser, se kontaktinformation til højre.