InnoBYG - innovation, udvikling og netværk

Christine Vodsgaard Larsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 49.

InnoBYG - innovation, udvikling og netværk

InnoBYG logo lille

Teknologisk Institut huser sekretariatet for InnoBYG, Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri.

InnoBYG samler branchen på tværs af faglighed og har fokus på videndeling, netværk, matchmaking og udvikling i branchen og hos medlemmerne.

InnoBYG arbejder blandt andet for at skabe, samle og sætte ny viden om energieffektivitet og bæredygtighed i spil i byggeriet på tværs af branchens faggrupper og ved tæt inddragelse af byggebranchens kunder. Netværket ønsker også at sætte dagsorden for fremme af bæredygtige og energieffektive løsninger, udvikling af teknologiprojekter, nye produkter og samarbejdsformer inden for netværkets fokusområder og har også fokus på eksport.

Netværket består af videninstitutioner, brancheorganisationer samt medlemmer fra hele byggebranchen. Derudover deltager en række kommuner, regioner, styrelser, foreninger, innovationscentre samt andre netværk. InnoBYG er organiseret med en styregruppe – se den her.

Netværket startede op 1. juni 2010 med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen. Som medlem kan du blandt andet deltage i konferencer, gå-hjem møder og studieture, deltage i udviklingsprojekter samt bruge InnoBYG projekthjælp, hvis du selv har en idé til et udviklingsprojekt og har brug for sparring og hjælp til at finde mulig finansiering eller projektpartnere.

Det er gratis at være medlem af InnoBYG, og alle der er interesserede i netværkets interesseområder samt i at deltage i netværkets aktiviteter kan blive medlemmer.

 

Cases