InnoBYG - innovation, udvikling og netværk

Maja  Skovgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 91.

InnoBYG - innovation, udvikling og netværk

InnoBYG logo lille

Teknologisk Institut husede sekretariatet for InnoBYG fra 2010-2020.

Formålet med InnoBYG var at samle branchen på tværs af faglighed og have fokus på videndeling, netværk, matchmaking og udvikling i branchen og hos medlemmerne.

InnoBYG arbejdede blandt andet for at skabe, samle og sætte ny viden om energieffektivitet og bæredygtighed i spil i byggeriet på tværs af branchens faggrupper og ved tæt inddragelse af byggebranchens kunder. Netværket var med til at sætte dagsorden for fremme af bæredygtige og energieffektive løsninger, udvikling af teknologiprojekter, nye produkter og samarbejdsformer inden for netværkets fokusområder og satte også fokus på eksport.

Netværket bestod af videninstitutioner, brancheorganisationer samt medlemmer fra hele byggebranchen. Derudover deltog en række kommuner, regioner, styrelser, foreninger, innovationscentre samt andre netværk. InnoBYG var organiseret med en styregruppe med aktører fra hele værdikæden.

Netværket startede op 1. juni 2010 med midler fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen og arrangerede mange konferencer, gå-hjem møder og studieture, samt faciliterede udviklingsprojekter i byggebranchen.

Da InnoBYG lukkede ned med udgangen af 2020, startede en ny klynge op, We Build Denmark, som har overtaget InnoBYGs rolle og er bygge- og anlægsbranchens samlingssted. Find Klyngen her