Kælderkonsulenterne: Nyt specialistteam til din kælder

Thor  Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 68.

Kælder

Kælderkonsulenterne: Nyt specialistteam til din kælder

Stigende kvadratmeterpriser, især i de store byer, øger incitamentet til at se på optimering af alle kvadratmetres anvendelse.

Dette bevirker, at der ses et øget ønske om at udnytte kældrenes ofte uudnyttede kvadratmetre til andet og mere end blot opbevaring, cykelparkering og lignende.

Hvis kælderens anvendelse ændres til erhverv, beboelse, bestyrelses- eller festlokaler mv., er det en god ide at få undersøgt kælderens tilstand i forhold til fugt i vægge og gulv, indeklima (evt. skimmelsvampevækst og radonniveau), afløbsinstallationer (højvandslukke mv.). Dette er ligeledes en god ide, såfremt man med den nuværende anvendelse er i tvivl eller blot ønsker sikkerhed for, at ens kælder er i god forfatning til det nuværende brug og eventuelle skybrud i fremtiden.

Det ses desværre, at foreninger nogle gange bliver dårligt rådgivet i forhold til kælderrenoveringer. Dette kan skyldes, at en kælderkonstruktion og de forskellige forhold, der kan gøre sig gældende, er mangefaglige og oftest komplicerede. Derudover findes der aktører på markedet, som sælger hurtige løsninger, som på papiret virker indbydende og billige, men viser sig at være uden effekt eller i værste fald skadelige.

Af samme årsag har Teknologisk Institut samlet et team af konsulenter, der hver især har specialiseret viden indenfor alle de forskellige forhold og mekanismer, der gør sig gældende i og omkring en kælderkonstruktion og tilsammen kan give den nødvendige, uvildige og komplette rådgivning.