Køleteknik

Christian  Heerup

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 28.

Køleteknik forside

Køleteknik

Energieffektivitet og udfasning af de kraftige drivhusgasser spiller en afgørende rolle globalt, hvor brugen af naturlige kølemidler i køleteknikken er en del af denne udfasning. Naturlige kølemidler påvirker nemlig modsat HFC og Low GWP kølemidler stort set ikke klimaet negativt.

Danmark har en central position i den internationale køleverden, som blandt andet skyldes den politiske beslutning om at være førende på dette felt. Den danske kølebranche gennemgår desuden løbende strukturelle ændringer grundet den stigende globalisering inden for udvikling og produktion af køleanlæg. Du kan holde dig opdateret på området for køleteknik ved at læse artiklerne her på siden.

På Teknologisk Institut har vi i mere end 30 år hjulpet danske virksomheder gennem denne omstillingsproces med alt lige fra produktudvikling, test af produkter, rådgivning vedrørende kølemidler, anlægsdesign m.v. samt opkvalificering af installatører. Vi har rigtigt meget at tilbyde dig og din virksomhed, når I vil på markedet, f.eks. med en ny produktserie, eller hvis du som anlægsejer står foran en større renovering eller udskiftning af anlæg. Her kan vi hjælpe med at etablere et beslutningsgrundlag, så du kan vælge den løsning, som er rigtig for dig og din virksomhed.

 

Information om køleteknik

Ydelser
Uanset om du har brug for gennemgang af dit køleanlæg eller rådgivning, kan du finde information om de forskellige ydelser her.

Læs mere


Standarder
Hold dig ajour med standarderne og lovgivningen inden for køleteknikområdet.

Læs mere


Kurser
Læs mere om vores udvalg af kurser

Læs mere


Køleteknisk laboratorium

Publikationer
Læs spændende artikler, rapporter og vejledninger om forskellige emner inden for køleteknik.

Læs mere


Køleteknisk laboratorium
Bliv opdateret på, hvad Køletekniklaboratoriet arbejder på i øjeblikket.

Læs mere


Bliv klogere på køleteknik

Er du interesseret i at lære mere om energi og klima, besøg da også vores sider: