Konference om Avanceret Energilagring

Lene Skov Halgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 49.

Vindmølle maj 2018

Konference om Avanceret Energilagring

Energilagring får stadig større samfundsmæssig relevans, når fluktuerende sol og vind i stigende grad skal dække det danske energibehov.

Teknologisk Institut ønsker med konferencen om avanceret energilagring at give et overblik over nye teknologier og aktuel status på forskning i energilagring. Fokus varierer fra år til år, men lagring i batterier, avanceret termisk lagring og integration med elnettet er en del af temaerne.

Avanceret Energilagring 2020

Årets konference om Avanceret Energilagring bliver pga. Covid-19-situationen afholdt som to selvstændige webinarer - henholdsvis om termisk lagring og elektrisk lagring. Webinarerne er gratis

Ved disse to webinarer ser vi på, hvordan store varmepumper bidrager til elektrificering og fleksibilitet i fjernvarme og industri. Vi dykker ned i, hvordan batterier kan bidrage med systemydelser i energisystemet og hvor langt vi er vi med genanvendelse.

Tilmeld dig via disse to links:

Nyhedsbrev

 

Programmer fra tidligere konferencer kan hentes herunder: