Konference om Avanceret Energilagring

Johan Hardang Vium

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 22.

Energilagring 2016

Konference om Avanceret Energilagring

Energilagring får stadig større samfundsmæssig relevans når fluktuerende sol og vind i stigende grad skal dække det danske energibehov.

Teknologisk Institut søger med konferencen om avanceret energilagring at give en status og udblik på nye teknologier og aktuel status og forskning i energilagring. Fokus varierer fra år til år, men lagring i batterier, avanceret termisk lagring og integration med elnettet er en del af temaerne.

På konferencen er det muligt at få den nyeste vinden inden for området samt diskutere teknik eller samarbejde med Teknologisk Institut og de øvrige deltagere.

I forbindelse med energilagringskonferencen er der mulighed for at se relevante energilagringsteknologi i nogle af Teknologisk Instituts laboratorier. Her er mulighed for at stille spørgsmål direkte til specialisterne og indgå i dialog med andre deltagere.

Avanceret energilagring 2016

Tilmelding og information om årets program kan ses på nedenstående link.

Avanceret energilagring 2017 er støttet af

Inno-SE logo

 

Programmer for tidligere år kan hentes nedenfor.

Energilagring

Energilagring