Korrosion og nedbrydning af metaller

Søren Jepsen Mark

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 94.

Rusten kæde

Korrosion og nedbrydning af metaller

Korrosion ses i alle typer af industrier, lige fra fødevareproduktion til svømmehaller. Nedbrydning af metaller i form af korrosion koster samfund og industri store beløb, og hvert år bruges op imod 3-4% af de industrielle landes BNP på at udbedre konsekvenserne af korrosionsrelaterede problematikker.

En fjerdedel af denne udgift kunne spares, hvis den nuværende viden om korrosion blev bragt i spil. Korrosionsangreb kan nemlig forebygges gennem bedre valg af materialer og overflader samt en intelligent testplan, der tager højde for de specifikke brugsmiljøer.

Risikoen for skader som følge af korrosionsangreb kan derfor begrænses betydeligt ved en gennemgang af de anvendte materialer og det forventede miljø. 
Se vores forskellige ydelser

På Teknologisk Institut har vi mange års erfaring med identifikation og udredning af korrosions-relaterede nedbrud på materialer og maskiner. Ligeledes har vi stor erfaring i rådgivning om materialevalg i korrosive miljøer samt inspektioner af kritiske komponenter før skaden sker.

Resultaterne præsenteres i en letforståelig dansk eller engelsk rapport, som er egnet til at vise til tredjepart.
 
Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Identifikation af korrosionstyper
  • Udredning af korrosionsskader
  • Rådgivning om korrosionsbeskyttelse og materialevalg
  • Standardiserede korrosionstest