Kunstig intelligens - Styrk kompetencerne inden for Generative AI (ChatGPT mv.)

Martin Grønbæk Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 75.

billede af ansigt fra profil samt det binære talsystem bagved

Kunstig intelligens - Styrk kompetencerne inden for Generative AI (ChatGPT mv.)

AI-værktøjer som ChatGPT, Gemini, Co-pilot, mfl. giver helt nye muligheder for virksomheder og organisationer.

På Teknologisk Institut kan vi hjælpe din virksomhed med opkvalificering inden for Generative AI og skræddersyede AI-løsninger, ligesom vi kan understøtte forankringen af løsningerne i organisationen samt rådgive om og udarbejde retningslinjer for brug af AI.

Forankre AI i din organisation:

 • Vi skaber en kultur for innovation og datadrevet beslutningstagning.
 • Vi opkvalificerer dine medarbejdere og ledere i brugen af AI-værktøjer.
 • Vi kan også hjælpe med at udvikle en strategi for forandringsledelse, der sikrer en bred accept af AI i din organisation.
 • Vi måler effekten af din AI-investering.

Meget god, vidende og engageret formidler, og et meget interessant og aktuelt emne. Det var godt at workshoppen vekslede mellem generel viden og mere detaljerede cases.

- Deltager på workshop om ChatGPT hos Business Center Bornholm

Helt konkret tilbyder vi:

 • Grundig introduktion til AI og Generative AI: Vi giver dig en solid forståelse af de grundlæggende principper for AI og Generative AI, herunder forskellige teknologier, anvendelsesmuligheder og begrænsninger.
 • Opkvalificering af nøglemedarbejdere: Vi tilbyder skræddersyede kurser og workshops, der opkvalificerer dine medarbejdere i brugen af relevante AI-værktøjer og -teknikker, herunder ift. avanceret dataanalyse og prompting.
 • Hands-on øvelser og case-studier: Vi giver dig mulighed for at få praktisk erfaring med at bruge AI-værktøjer og anvende dem på reelle problemstillinger.
 • Teknologineutral tilgang: Vi arbejder med en bred vifte af AI-teknologier, herunder GPT-4, Co-pilot, Gemini, Mistral og Claude - og mange flere.
 • Datasikkerhed i fokus: Datasikkerhed er en afgørende komponent i ethvert AI-projekt, og det er især vigtigt, når man arbejder med Generative AI. Vi rådgiver om datasikkerhed og hjælper din virksomhed med at foretage foranstaltninger for at beskytte jeres data.

Generativ AI er mere end ChatGPT

De fleste ved, at sprogmodeller som f.eks. ChatGPT kan generere flydende, naturlig tekst, men ser man på Generative AI mere bredt, er der tale om en kraftfuld teknologi, der rækker langt ud over tekstgenerering.

Generativ AI er en gren af kunstig intelligens, der fokuserer på at generere output, såsom data, tekst, billeder, kode og lyd, der er baseret på de data de er fodret med, og de instrukser vi mennesker giver værktøjerne.

I modsætning til andre former for AI kan Generative AI fungere som en avanceret sparringspartner, der gør virksomheder og organisationer bedre og mere effektive.

Stor tak til Teknologisk Institut for det berigende foredrag om kunstig intelligens. Vi er overbeviste om, at AI vil styrke vores arbejde og glæde. En spændende fremtid venter!

- BUUS JENSEN, Statsautoriserede revisorer

Målgruppe:

 • Ansatte og ledere i alle typer af virksomheder, der ønsker at understøttes i forankringen af AI-løsninger og Generative AI.

Kontakt os i dag for at booke en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine specifikke behov.

 

FAQ

Hvad er generativ AI

Generative AI er en gren af kunstig intelligens, der fokuserer på at skabe nye data, tekst, billeder, kode og lyd. I modsætning til andre former for AI, der analyserer eksisterende data, kan Generative AI skabe helt nye elementer.Hvorfor er generativ AI værdifuldt for virksomheder?

AI kan give virksomheder en række fordele, herunder:

 • Øget produktivitet: Generative AI kan automatisere tidskrævende opgaver, frigøre medarbejdernes tid og øge produktiviteten.
 • Forbedret kvalitet: Generative AI kan skabe data og indhold af høj kvalitet, der kan forbedre produkter, tjenester og beslutningstagning.Hvordan kan generativ AI anvendes?

AI kan give virksomheder en række fordele, herunder:

 • Tekstgenerering: Skab engagerende og informativt indhold, f.eks. produktbeskrivelser, blogindlæg og marketingmaterialer.
 • Dataanalyse og visualisering: Forvandl komplekse datasæt til intuitive og visuelt tiltalende repræsentationer, der fremmer datadrevet beslutningstagning.
 • Programmering: Automatiser gentagne opgaver og accelerer softwareudviklingsprocessen ved at generere kode.
 • Billedgenerering: Skab realistiske billeder og videoer til markedsføring, produktdesign og andre kreative formål.Hvorfor er Teknologisk Institut de rigtige til at rådgive om teknologien?

Teknologisk Institut er mere end blot en leverandør af AI-løsninger. Vi er din erfarne partner, der hjælper dig med at udnytte AI's potentiale fuldt ud. Vores team af dygtige eksperter besidder en omfattende viden om AI-løsninger, Generative AI og deres anvendelsesmuligheder. Vi har bred erfaring med at rådgive både små og store virksomheder inden for en bred vifte af brancher.