Kurser i håndtering af fugtskader

Thor  Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 68.

Kurser i håndtering af fugtskader

Arbejder du med skadesudredning og/eller -udbedring efter vandskader forårsaget af fx skybrud, rørbrud og stormflod? Så er det vigtigt, at du har den nødvendige viden om fugtteknik, og om hvordan vand- og fugtskader skal håndteres for at sikre den bedste håndtering af disse. Dertil har Teknologisk Institut i samarbejde med Statens Byggeforskningsinstitut samt Forsikring & Pension udformet to kurser.

Håndtering af fugtskader – Praktisk fugtteknik

Efter deltagelse på kurset om håndtering af fugtskader, vil du have en solid praktisk og teoretisk forståelse af vand- og fugtskader. Du vil være i stand til at kunne håndtere disse typer af skader i bygninger, og du vil være i stand til at registrere, afgrænse og træffe kvalificerede beslutninger om, hvilken indsats der skal iværksættes, samt indgå i dialog omkring fugt og skimmel med andre interessenter i skadesforløbet.

Se yderligere information samt tilmelding til kurset "Håndtering af fugtskader - Praktisk fugtteknik"

Håndtering af konstruktionsbetingede fugtskader

Du vil efter kurset håndtering af konstruktionsbetingede fugtskader, have en teoretisk og praktisk forståelse for hvorfor skaden forårsaget af fx forkert projektering, udførsel eller skadesudbedring er sket. Ydermere vil du have en viden til at håndtere og udbedre skader på korrekt vis.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

Håndtering af vandskader i praksis – Skadestop

Når du har deltaget i kurset om håndtering af vandskader i praksis, vil du have en generel forståelse for, hvordan fugt påvirker forskellige byggematerialer og bygningskonstruktioner, som grundlag for at kunne lave et kvalificeret skadestop i forbindelse med en pludselig opstået skade, uden risiko for forværring af skaden.

Hvis du er interesseret, udbydes dette som firmakursus.