Nye muligheder for fremstilling af prototyper 1:1

Lars Nyholm Thrane

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 15.

Nye muligheder for fremstilling af prototyper 1:1

Det er ofte dyrt og vanskeligt at få omsat digitale 3D modeller til fysiske 1:1 prototyper. På Teknologisk Institut kan vi nemt løse opgaven samt sørge for, at kunden sparer penge.

Inden produktionen af nye produkter påbegyndes, er det ofte en fordel først at lave en prototype i 1:1 for at få afstemt forventningerne med kunden, herunder at få afklaret om produktet:

  • Fungerer efter hensigten
  • Passer ind i miljøet og sammenhængen
  • Har det korrekte størrelsesforhold i forhold til sine omgivelser
  • Detaljerne er korrekte.

Prototyper anvendes i mange sammenhænge, eksempelvis til byggeindustrien, hvor der ofte produceres mock-ups af udvalgte konstruktioner og til designindustrien, hvor prototyper er et vigtigt redskab i designprocessen, reklame og salgs-øjemed. Det kan ofte være en meget langsom og dyr proces at fremstille en 1:1 prototype i hånden, hvilket sjældent levner meget tid til refleksion og justeringer undervejs. Desuden er 1:1 modellen sjældent helt tro mod de små modeller.

Cases/links