PED og trykbærende udstyr - Ombygning og reparation

Alla  Kongstad

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 30.

To maskinsensorer med display

PED og trykbærende udstyr - Ombygning og reparation

Opstillings- og periodisk kontrol samt ombygning og reparation af trykbærende udstyr

Trykbærende udstyr med et driftstryk større end 0,5 bar, som anvendes i Danmark, er omfattet af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 99 og 100.

Bekendtgørelse nr. 99 omhandler indretning, ombygning og reparation af trykbærende udstyr, mens bekendtgørelse nr. 100 omhandler anvendelsen af det trykbærende udstyr, herunder opstillings- og periodisk kontrol.

Udstyret opdeles i kontrolklasser A, B, C afhængigt af, hvordan det klassificeres iht. PED, og ud fra disse kontrolklasser bestemmes kravene til udstyret.

Det er brugerens (virksomhedens) ansvar, at det trykbærende udstyr lever op til lovgivningen, og for at opfylde dette, kræves oftest en kontrol eller et eftersyn fra et godkendt inspektionsorgan.

Teknologisk Institut - Certificering & Inspektion
Teknologisk Institut, Certificering & Inspektion er akkrediteret af DANAK og godkendt som inspektionsorgan iht. bekendtgørelse 99 & 100.

Teknologisk Institut - Certificering & Inspektion tilbyder:
Verifikation iht. bekendtgørelse nr. 99 ved:

  • Nybygning
  • Reparation
  • Ombygning.

Godkendelse iht. bekendtgørelse nr. 100 ved:

  • Opstillingskontrol
  • Periodisk kontrol.

Teknologisk Institut samarbejder med Weldadvice omkring Inspektion af PED moduler (fremstillingskontrol), Opstillingskontrol og Periodisk kontrol.