Plantebaserede fødevarer

Mia Fiilsøe Falkeborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 50.

Plantebaserede fødevarer

Plantebaserede fødevarer

Udviklingen indenfor bæredygtige fødevarer og ingredienser går forrygende stærkt.

På Teknologisk Institut står vi klar til at hjælpe dig hele vejen fra jord til bord og fra idé til færdigt produkt. Vores moderne faciliteter strækker sig over hele værdikæden, og vores specialister er altid opdaterede med den nyeste viden. Vores mål er at bidrage til en bæredygtig fødevareproduktion, og vi har specialister inden for både plantebaserede fødevarer og anvendelsen af andre bæredygtige ingredienser såsom insektprotein og værdifulde sidestrømme. 


For både SMV'er, start-ups og veletablerede virksomheder tilbyder vi vores ekspertise inden for bæredygtige fødevarer. Med vores dybdegående viden og erfaring inden for området og vores moderne analyseudstyr og pilotproduktionsfaciliteter er vi den ideele samarbejdspartner fra idé til færdigt produkt.

Mia Fiilsøe Falkeborg, forretningsleder for Plantebaserede Fødevarer


Produktudvikling af fremtidens fødevarer

På Teknologisk Institut har vi stor erfaring med produktudvikling af bæredygtige fødevarer. Vi er specialister indenfor fremtidens fødevarer og arbejder dagligt med udvikling af plantebaserede alternativer til både mejeri og kødprodukter samt bedre anvendelse af sidestrømme og alternative proteinkilder såsom insekter og alger.

Teknologier til udviklingen af plantebaserede fødevarer

I vores moderne udviklingskøkken FoodtureLab tilbyder vi kompetent rådgivning indenfor produktudvikling. Med en systematisk tilgang til kreativ produktudvikling hjælper vi med at skabe plantebaserede fødevarer, der er både bæredygtige og velsmagende.

Vi udfører applikationstest af nye ingredienser i fødevarer og gennemfører omfattende analyser for at vurdere tekstur, smag, holdbarhed og andre vigtige parametre. På den måde sikre vi, at dit produkt når sit fulde potentiale på markedet.

Testproduktion af dine plantebaserede fødevarer

Vores proceshal er udstyret til både udviklingstest og pilotproduktion af ingredienser, f.eks. proteinteksturering i vores fødevaregodkendte ekstruder. Vores pilotanlæg er en registreret fødevarevirksomhed med tilladelse til at producere fødevarer som underleverandør.

 

 

Oversigt over ydelser: Plantebaserede fødevarer