Tidligere plantebaserede projekter

Mia Fiilsøe Falkeborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 50.

Tidligere plantebaserede projekter

Plantebaserede fødevarer projekter

Få et indblik i tidligere cases.

 

Hos Teknologisk Institut hjælper vi fødevarevirksomheder med udvikling af sikre velsmagende fødevarer, nye ingredienser, produktion, kvalitetssikring og forbrugertests.
Herunder finder du smagsprøver på vores tidligere - og aktuelle - forsknings- og udviklingsprojekter inden for Plantebaseret produktion:

 

Bælg plante snacks

Overskudsprodukt blev til bæredygtig vegansk softice

Sammen med BÆLG har Teknologisk Institut undersøgt, om aquafaba – kikærtevand – kan bruges til at lave vegansk softice.


 

Franskbrød med en skive ost

Vegansk ost på danske råvarer

Markedet for vegansk "ost" er i vækst, men der findes i dag ingen danskproducerede produkter på markedet. Virksomheden DICAS er derfor gået i samarbejde med Mad Synergi og Teknologisk Institut om udviklingen af en basisopskrift på vegansk "ost" på danske råvarer.


 

Ærter, hestebønner og græs kan blive velsmagende alternativer til kød

Ærter, hestebønner og græs kan blive velsmagende alternativer til kød

Ny fermenteringsteknologi, som forbedrer smag, tekstur og næringsværdi, kan gøre ærter, hestebønner, kartofler og græs til endnu mere attraktive proteinkilder i plantebaserede fødevarer.

 

 

Flere relevante cases

 

 

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med indenfor Plantebaserede fødevarer: