Real Driving Emission (RDE) målinger af køretøjer - Hvorfor er PEMS-udstyr unikt i forhold til konventionelt udstyr?

Sten  Frandsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 03.

Pems

Real Driving Emission (RDE) målinger af køretøjer - Hvorfor er PEMS-udstyr unikt i forhold til konventionelt udstyr?

PEMS kan karakteriseres som et meget avanceret letvægts emissionslaboratorium, der grundet sin størrelse og vægt kan monteres på køretøjet og opsamle data under de ønskede kørsler i felten. Teknologisk Institut råder over den komplette PEMS- pakke, der ud over apparaterne omfatter software til databehandling samt rapportering af ruteforløb, emissioner og brændstofforbrug.

Fordelene ved PEMS er en hurtig installation på køretøjet og samtidigt skal ikke foretages ændringer af køretøjet inden målingen kan igangsættes. Målingerne kan foretages hvor som helst i marken og under lige præcis de driftsbetingelser, der er repræsentative for pågældende køretøj. En RDE-måling med PEMS udstyr er en unik mulighed for at forstå og dokumentere, hvordan et køretøj fungerer på vejen.

Grundet sin mobile opbygning kan PEMS også anvendes til andre typer af motoriserede køretøjer f.eks. inden for non-road og jernbane segmentet.