Rørcenterdagene 2023 - Udstilling og konferencer - Innovations Bazar

Pia  Blomquist

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 92.

Stemingsfoto Rørcenterdagene 2021

Rørcenterdagene 2023 - Udstilling og konferencer - Innovations Bazar

CLEAN

Torsdag den 15. juni kl. 13.00 - 15.00 
Konferencesalen og forhal, indgang 1

Åbent arrangement, så derfor ikke behov for tilmelding. Ved spørgsmål til dette arrangement kontakt Daniel A. Hjortnæs fra CLEAN på mail dah@cleancluster.dk

Vi slutter Rørcenterdagene af, ved at tage fremtidsbrillerne på, og spire fremtidens vandløsninger ved en Innovations Bazar. I Danmark er der et stærkt erhvervsfremmesystem bestående af bl.a. CLEAN – Danmarks miljøklynge, som understøtter produktudvikling ved at tilbyde sparring om idéer samt vejledning til partnersøgning. 

På dette konferencespor vil du få en unik mulighed for at møde nye sparrings-, og samarbejdspartnere, forskere og potentielle kunder. Du vil kunne få teknisk sparring og udvide dit faglige netværk til gavn for dig og din virksomhed. 

Innovations bazaren vil være 2-delt, hvor du først får en let indflyvning til, hvilke tilbud du kan benytte dig af, når du har en idé, og erfaringer fra virksomheder, der har været med i et innovationspartnerskab. I anden del vil du have mulighed for at pitche din idé overfor forsyninger, kunder og problemejere, og få sparring og møde andre i branchen.  

Foreløbig agenda:  

Del 1:

Kl. 13.00 - Hvorfor er det vigtigt at accelerere vandteknologiske innovation? 

Kl. 13.15 - Erfaringer og konkret eksempel på et innovationssamarbejde 

Kl. 13.30 - Præsentation af videnspanel (præsentation af bazar udstillere) 

Del 2:

Kl. 13.35 - Bazar åbner i lobby m. forfriskninger 

Kl. 15.00 - Officiel afslutning på bazaren