Rørcenterdagene - Udstilling og konferencer - Rørcenterdagene afholdes næste gang den 14. og 15. juni 2023 i Taastrup

Pia  Blomquist

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 92.

Rørcenterdage - 2021

Rørcenterdagene - Udstilling og konferencer - Rørcenterdagene afholdes næste gang den 14. og 15. juni 2023 i Taastrup

For English version - Click here

Rørcenterdagene 2021

Det blev nogle skønne dage i begyndelsen af september, hvor vi endelig kunne afholde Rørcenterdagene 2021. Udstillingen var oprindeligt planlagt til juni måned, men da Corona stadig spøgte i foråret, blev det allerede i april besluttet at rykke dagene til den 8. og 9. september 2021.

Der var 97 udstillere og mere end 3500 besøgende på udstillingen og vejret var næsten for godt, så mange forlod messen med en god kulør og godt humør.

Fra Rørcentrets side vil vi gerne takke de mange aktører, som har været med til at gøre det muligt at få udstillingen op at stå i et Corona-år. Det gælder især udstillerne, men også de mange, der har bidraget med el, vvs, telte, it, toiletvogne, parkering, forplejning mv. til Rørcenterdagene.

Selvom det var dejligt at holde dagene i september måned, har vi besluttet at rykke de næste Rørcenterdage tilbage til deres oprindelig placering i juni, så de næste Rørcenterdage bliver afholdt den 14. og 15. juni 2023.

Rørcenterdagene, er gennem tiden vokset fra en lille, til en noget større messe. I 2001 fyldte messen en parkeringsrondel, og her 20 år efter i 2021 kom vi til at fylde hele 3 parkeringsrondeller, men det er stadig en meget målrettet specialmesse for vand- og afløbsteknik samt klimatilpasning i relation til regnvand, såvel udstilling som vores konferencer. 

I 2021 var det 18. gang Rørcenterdagene bliver afholdt, og der er altid stor opbakning fra både kommuner, entreprenører, producenter og mange andre med interesse for branchen.

Arrangementet startede i 1985, og er efterhånden blevet mødestedet for fagfolk i vand- og afløbsbranchen, og de mange besøgende blev opdateret på nyeste inden for branchen.

Rørcenterdagene løb af stablen den 8. og 9. september 2021, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, og besøg på udstillingen var gratis, og der er åbent begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.
 

OBS! Der vil blive taget billeder til arrangementet. Billederne vil blive anvendt til efterfølgende omtale samt reklame for tilsvarende arrangement, og henviser vi til Teknologisk Instituts persondatapolitik.

Herunder på linket kan du se en trailere fra Rørcenterdagene 2015.

Trailer 1 og trailer 2.

logo rørcenterdagene