Rørcentret - Kloak og klimatilpasning

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Rørcentret

Rørcentret - Kloak og klimatilpasning

På Rørcentret arbejder vi både med traditionel afløbsteknik, herunder uddannelse af kloakmestre, samt med klimatilpasning.

Vi samarbejder både med producenter, entreprenører, kloakmestre, rådgivere, arkitekter, kommuner og forsyninger samt andre vidensinstitutioner.

På denne hjemmeside kan du læse om Rørcentrets ydelser, der – som de øvrige centre på TI – er opdelt i Rådgivning, Forsøgshal og klimatilpasningslaboratorie, Kurser samt Forskning & Udvikling. Desuden deltager Rørcentret i standardiseringsarbejdet både i Dansk Standard og i udlandet. Standarder præciserer krav til fx afløbskomponenter – se under Standardisering – og er dermed med til at sætte dagsordenen for kvaliteten af danske og europæiske afløbskomponenter.

Rørcentrets kursuskatalog for resten af 2020 kan ses her: 

Du kan også se Rørcentrets kursuskatalog for 2021 her: 

Endelig afholder Rørcentret de berømte Rørcenterdage hvert andet år (næste gang den 16. og 17. juni 2021) – med mere end 90 udstillere og over 2.000 deltagende.