Rørcentret - Kloak og klimatilpasning

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Rørcentret

Rørcentret - Kloak og klimatilpasning

På Rørcentret arbejder vi både med traditionel afløbsteknik, herunder uddannelse af kloakmestre, samt med klimatilpasning.

Vi samarbejder både med producenter, entreprenører, kloakmestre, rådgivere, arkitekter, kommuner og forsyninger samt andre vidensinstitutioner.

På denne hjemmeside kan du læse om Rørcentrets ydelser, der – som de øvrige centre på TI – er opdelt i Rådgivning, Forsøgshal og klimatilpasningslaboratorie, Kurser samt Forskning & Udvikling. Desuden deltager Rørcentret i standardiseringsarbejdet både i Dansk Standard og i udlandet. Standarder præciserer krav til fx afløbskomponenter – se under Standardisering – og er dermed med til at sætte dagsordenen for kvaliteten af danske og europæiske afløbskomponenter.

Rørcentrets kursuskatalog for 2023 kan ses her: 

Endelig afholder Rørcentret de berømte Rørcenterdage hvert andet år (ulige år) – med mere end 90 udstillere og over 3.000 deltagende.