SERMI - Support

Søren  Iversen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 80.

Tastaturarbejde

SERMI - Support

Når Teknologisk Institut har udstedt et certifkat vil adgangsoplysninger til de SERMI-autoriserede medarbejdere blive fremsendt på mail.

Teknologisk Institut opretter forinden medarbejderne hos DigIdentity, for at de kan få adgang til SERMI-data.

For at medarbejderne kan få adgang, skal de først oprette deres certifikat i en app fra DigIdentity. Det sker ved at Teknologisk Institut i ovennævnte mail fremsender et link til en webside med en personlig QR-kode, som skal skannes med app'en fra DigIdentity på medarbejderens mobiltelefon.

OBS! Den personlige QR-kode er gyldig i 28 dage fra udstedelsesdatoen. Hvis tidsfristen overskrides vil udstedelse af ny QR-kode medføre et gebyr på DKK 350.
I tilfælde af, at man fx får en ny telefon eller blokerer for allerede oprettet SERMI-certifikat (fx ved at taste forkert PIN-kode i appen) vil man også skulle betale DKK 350 for fremsendelse af ny QR-kode.

Medarbejderen guides igennem installation af app'en fra DigIdentity samt oprettelsen af medarbejderens personlige certifikat, som skal benyttes ved tilgang til SERMI-data.

Brugermanual og SERMI-information for independent operators (IOs)

Find brugermanualen og nyttig information om SERMI på denne side:

www.digidentity.eu/services/sermi-information/independent-operators

Brugermanualen (findes ved at scrolle ned til Documentation-afsnittet på ovennævnte side) hjælper IOE og RSSE'er med de nødvendige oplysninger omkring brugen af SERMI-certifikatet.

Manualen viser, hvordan du registrerer SERMI-certifikatet på din mobilenhed, hvordan du bruger dit SERMI-certifikat, hvordan du løser almindelige problemer og hvordan man kontakter support.

Manualen bliver løbende redigeret og opdateret.

Bemærk!

Bemærk, at ingen personlige oplysninger vil eller skal fremgå i appen vedrørende SERMI-certifikatet.

Undlad at afinstallere appen, hvis noget går galt. Send i første omgang en beskrivende mail til automobilteknik@teknologisk.dk med info om evt. fejlkoder – gerne suppleret med informative screendumps.

Video

Se hvordan digitalt certifikat oprettes med app'en fra DigIdentity:

Video: SERMI Certificate

Remote Service Suppliers kan ikke tilgå SERMI-relateret data uden autorisation fra et værksted. Denne video viser hvordan man giver eller modtager autorisation:

Video: SERMI Certificate - Remote Service Suppliers

Videoen herunder viser login på SERMI-webside vha. af app fra DigIdentity: