Test og validering af maskiner og teknologier - Test af autostyringssystemer

Sheena Ricafranca Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 84.

Autostyringssystemer

Test og validering af maskiner og teknologier - Test af autostyringssystemer

ISO 12188 test af positionerings- og styringssystemer til udvikling eller kommercielt brug.

Teknologisk Institut tilbyder test i henhold til ISO 12188-2:2012 til test af autostyringssystemer på alle typer af autonome køretøjer med hovedfokus på landbrugsmaskiner.

Testen er et værdifuldt redskab til at dokumentere performance og ’cross-track’ fejl i autostyringssystemet og kan anvendes i udviklingen af nye systemer, såvel som dokumentation for kommercielt brug. Testprotokollen sikrer at fejl i tværgående retning og positionsfejl over tid vil blive identificeret. Vi tilbyder også en testrapport, som er et brugbart/stærkt redskab til at forbedre og sammenligne forskellige autostyringssystemer.

Teknologisk Instituts testudstyr og faciliteter kan bruges igennem udviklingsfasen for at sikre et præcist styringssystem. Ved at bruge vores faciliteter og måleudstyr vil du være i stand til at opnå hurtige og præcise målinger og til at identificere selv små ændringer i køremønstret fra små tilpasninger og skiftende konfigurationer på styringssystemet. Denne metode kan hjælpe dig med at identificere indvirkningen fra autostyringssystemets positioneringsenhed, styringsenhed og mekaniske styretøjsdynamikker.

 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Anvendelse af iGPS for måling af præcision
  • Test jævnfør ISO 12188-2:2012
  • Tests i forbindelse med kompleks fejlfinding af systemer
  • Tilpasning, installering og kalibrering af målesensor på køretøj
  • Bestemmelse af RVP (Representative vehicle point)
  • Validering af data
  • Testrapport for intern elle kommerciel brug.