Brændselsceller skal ud i forbrugerprodukter

Jan Harry Hales

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 56.

Mikrobrændselsceller

Brændselsceller skal ud i forbrugerprodukter

Det er en kendsgerning, at almindelige batteriteknologier ikke kan følge med udviklingen af avanceret forbrugerelektronik og diverse gadgets, der stiller større og større krav til kapaciteten af de anvendte batterier. Hos Teknologisk Institut Nano- og Mikroteknologi arbejder vi med at udvikle og implementere mindre brændselsceller som en løsning til produkter, der kræver høj energitæthed og har et effektforbrug på under 1 Watt.

Med vores unikke kompetencer inden for mikro- og nanoteknologi har vi opnået enestående resultater med specielt metanol-baserede brændselsceller. I 2016 er vi med til at lancere verdens første brændselscelle-drevne høreapparat, der netop drives af metanol. Vi er også med i udviklingen af brændselsceller til fremtidens civile droner, der skal kunne nedlægge længere flyvetider.

Læs mere om brændselsceller til droner.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Vurdering af forskellige energiteknologier som løsningsmulighed til din problemstilling eller produkt
  • Udvikling og optimering af de enkelte delkomponenter i mikrobrændselsceller
  • Udvikling og validering af nye brændselscellekoncepter eller delkomponenter (fx alternative katalysepartikler, membranmateriale eller brændstof)
  • Design og implementering af totalløsninger, hvor både brændselscelle og genopfyldningssystem tilpasses produktet

Er du interesseret i at gøre dit produkt batterifrit, hjælper vi også gerne dig!

Vil du vide mere?
Kontakt Jan Harry Hales, hvis du vil vide mere om brændselsceller til forbrugerprodukter. Han kan kontaktes på tlf.: 72 20 27 56 og mail: jhhs@teknologisk.dk