Velfærdsteknologi

Jørgen  Løkkegaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202170

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi

Teknologisk Institut udvikler, anvender og overfører servicerobot- og velfærdsteknologi til samfundet. Vores fokus er at anvende ny forskning, viden og teknologi til at skabe service- og velfærdsløsninger, der skaber en forskel, når de anvendes.

Vi har altid fokus på at skabe positiv virkning for teknologiernes slutbrugere samt at være først fremme med udvikling og introduktion af banebrydende teknologier i markedet. Vi ønsker at skabe innovative service- og velfærdsløsninger, som gavner samfundet og de enkelte borgere.

Vores store portefølje af igangværende og afsluttede projekter inden for blandt andet robotteknologi, brugerinvolvering og intelligente pleje- og omsorgsløsninger – kombineret med vores eksperters viden og erfaring – gør os i stand til at tilpasse standardløsninger, uddanne plejepersonale i eksisterende service- og velfærdsteknologier og udvikle helt nye løsninger, der hvor behovet og mulighederne er.

På denne side kan du læse om vores produkter og services til firmaer, offentlige organisationer og andre. Teknologisk Institut driver desuden netværket, CareNet, som sætter udvikling, anvendelse og udbredelse af robot- og velfærdsteknologi på dagsordenen.