Nye kombinationer med kød og planteprotein

Anette Granly Koch

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 39.

pølse3

Nye kombinationer med kød og planteprotein

 

I projektet ’Nye proteinkombinationer med plante- og kødproteiner’ er formålet at skabe et vidensgrundlag for virksomhedernes produktudvikling af grønnere kødprodukter målrettet de nye forbrugersegmenter, som ønsker at spise mere klimavenligt, uden at stoppe med at spise kød.

I projektet udvikles generiske retningslinjer for produktion af produkter bestående af kød- og planteprotein gennem forståelse og optimering af smag, struktur, ernæringskvalitet, holdbarhed og sikkerhed under hensyntagen til den miljømæssige belastning.

De generiske retningslinjer er beskrevet i en håndbog og er genereret på baggrund af en række projektaktiviteter.

Nyhedsbrev:

DMRI News (2021) Proteiner og hybridprodukter

DMRI News (2021) Klimavenlige grillpølser 

Artikel:

Grønbeck, M., Terrell, G. og Granly Koch, A. (2022) Hållbare, säkra och välsmakande köttprodukter. Livsmedelsnyheter.se 7. januar

Håndbog:

Slutrapport: