Nye kombinationer med kød- og planteprotein - Faglige aktiviteter

Louise Hededal Hofer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 57.

pølse3

Nye kombinationer med kød- og planteprotein - Faglige aktiviteter

I projektet ’Nye proteinkombinationer med plante- og kødproteiner’ er formålet at skabe et vidensgrundlag for virksomhedernes produktudvikling af grønnere kødprodukter målrettet de nye forbrugersegmenter, som ønsker at spise mere klimavenligt, uden at stoppe med at spise kød.

 

Projektet er forløbet igennem 5 aktiviteter med henblik på forståelse og optimering af smag, struktur, ernæringskvalitet, holdbarhed og sikkerhed under hensyntagen til den miljømæssige belastning.

 

Aktivitet 1, baggrund:

 

 

Aktivitet 2, produktoptimering:

 


Aktivitet 3, ernæring:

 


Aktivitet 4, risikovurdering:

 


Aktivitet 5, miljøvurdering: