Nye kombinationer med kød og planteprotein - Artikler, konferencer etc.

Anette Granly Koch

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 39.

pølse3

Nye kombinationer med kød og planteprotein - Artikler, konferencer etc.

Artikler:

Grønbeck, M., Terrell, G. og Granly Koch, A. (2022) Hållbare, säkra och välsmakande köttprodukter. Livsmedelsnyheter.se 7. januar

Hofer, L., Kaas-Larsen, K. (2020) Grønnere kødprodukter med planteprotein. Fødevaremagasinet oktober, side 16

Kehlet, U. (2019) Godt protein - fokus på proteinholdige fødevarer og proteinkvalitet. Fødevaremagasinet marts side 18-19
                           

Kehlet, U. (2019) Mæt med proteiner - betydningen af proteinkilder. Nutritionsfakta.se, publiceret 27/2-19
                            

Miklos, R. (2019) Processen som kan få mere planteprotein på middagsbordet. Plus proces nr. 8, side 36
                         

Hofer, L. Aaslyng, MD. (2018) Kødprodukter med planteprotein. Fødevaremagasinet september, side 20

 

Konferencer:

Aaslyng, MD (2019) Sustainable well-tasting meat products. Præsenteret på 13.Pangborn symposium, juli, Edinburgh

 

Nyhedsbrev:                   

(2019)Protein er ikke bare protein//velsmagende kødprodukter med plante. Nyhedsbrev DMRI News - april 2019

                                


                                                 

Speciale: