Nye kombinationer med kød- og planteprotein

Louise Hededal Hofer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 57.

pølse3

Nye kombinationer med kød- og planteprotein

Se side 2

Projektet 2020->

 

 

 

 

 

Projektet før 2020

I projektet ’Nye proteinkombinationer med plante- og kødproteiner’ ønsker vi at udvikle kødprodukter, hvor en væsentlig del af kødproteinerne er udskiftet med planteproteiner. Målet er at lave kødprodukter med mindre kød i, der er målrettet forbrugere, som ønsker at spise mindre kød uden dog helt at stoppe med at spise kød.

 

Katalog:

 

Aktivitet 1, baggrund:

 

Aktivitet 2, produktoptimering:

 

 

 

Aktivitet 3, ernæringsmæssige værdi

 

Artikler / omtale / præsentation:

Aaslyng, MD (2019) Sustainable well-tasting meat products. Præsenteret på 13.Pangborn symposium, juli, Edinburgh

                   

(2019)Protein er ikke bare protein//velsmagende kødprodukter med plante. Nyhedsbrev DMRI News - april 2019                                

 

Kehlet, U. (2019)Godt protein - fokus på proteinholdige fødevarer og proteinkvalitet. Fødevaremagasinet marts side 18-19
                           

Kehlet, U. (2019) Mæt med proteiner - betydningen af proteinkilder. Nutritionsfakta.se, publiceret 27/2-19
                            

Miklos, R. (2019) Processen som kan få mere planteprotein på middagsbordet. Plus proces nr. 8, side 36
                         

Hofer, L. Aaslyng, MD. (2018) Kødprodukter med planteprotein. Fødevaremagasinet september, side 20
                                                 

Speciale: