Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Nye kombinationer med kød- og planteprotein

Lise  Nersting

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 68.

Nye kombinationer med kød- og planteprotein

I projektet ’Nye proteinkombinationer med plante- og kødproteiner’ ønsker vi at udvikle kødprodukter, hvor en væsentlig del af kødproteinerne er udskiftet med planteproteiner. Målet er at lave kødprodukter med mindre kød i, der er målrettet forbrugere, som ønsker at spise mindre kød uden dog helt at stoppe med at spise kød.

 

Katalog:

 

Aktivitet 1, baggrund:

 

Aktivitet 2, produktoptimering:

 

 

Artikler / omtale / præsentation:

Aaslyng, MD (2019) Sustainable well-tasting meat products. Præsenteret på 13.Pangborn symposium, juli, Edinburgh

                   

  (2019)Nyhedsbrev DMRI News - april 2019
                                Protein er ikke bare protein//velsmagende kødprodukter med plante

 

Kehlet, U. (2019)Fødevaremagasinet marts side 18-19
                            Godt protein - fokus på proteinholdige fødevarer og proteinkvalitet

Kehlet, U. (2019) Nutritionsfakta.se, publiceret 27/2-19
                            Mæt med proteiner - betydningen af proteinkilder

Hofer, L. (2019) Plus proces nr. 8, side 36
                           Processen som kan få mere planteprotein på middagsbordet

Hofer, L. Aaslyng, MD. (2018) Fødevaremagasinet september, side 20
                                                 Kødprodukter med planteprotein

Speciale: