Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Adobe Photoshop Udvidet

24. - 25. april 2024 København Garantifor afholdelse
14. - 15. maj 2024 Aarhus
8. - 9. juli 2024 København
17. - 18. september 2024 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90421 P

Løft dine færdigheder i Photoshop til et helt nyt niveau og lær effektive teknikker og værktøjer fra en Photoshop ekspert. Du lærer om smarte og hurtige genveje, der sammen med effektive arbejdsmetoder optimerer dit workflow og sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet i det populære grafiske program.

Få et dybere kendskab til mange af de smarte metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere samtidig med, at du har plads til kreativiteten. På kurset får du tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der vil blive endnu mere effektiv i Photoshop og vil opdateres i de mange muligheder, du har til rådighed i programmet. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet. Er du ny i Photoshop eller vil i gang med programmet, anbefaler vi vores Adobe Photoshop Grundlæggende.

Udbytte

 • Du lærer nye værktøjer til design af kreativ grafik, som skiller sig ud
 • Du bliver mere effektiv med Smart Objects og Actions
 • Du kan opsætte skarpe billeder så de fungerer til både web og print
 • Du mestrer tidsbesparende arbejdsmetoder i programmet
 • Du kan retouchere og fritlægge med et professionelt resultat

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Smart opsætning af Photoshop
 • Der er mange muligheder for at tilpasse programmet bedre til dit behov. Ved at opsætte Photoshop, så det passer til dine grafiske opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling.
Avanceret retouchering
 • Photoshop har i de seneste opdateringer fået en række smarte funktioner, der gør retouchering nemmere og hurtigere. Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder.
Arbejd smart med Smart Objects
 • Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.
Professionel fritlægning
 • Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser instruktøren dig, hvordan du med avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge objekter, du ikke regnede med kunne klares.
Effektivt workflow med Actions
 • Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante. På kurset lærer du, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med denne metode.
Effektiv eksport til web med få klik
 • På kurset lærer du, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billeder og grafik til web med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde og eksportere flere bannere på én gang.

Form

Kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det indhold, du ser her. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere har.

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

På kurset får du udleveret en PDF med en oversigt med vigtige funktioner supplerede med en kollektion af videoer, der kan bruges som repetition af kursets vigtigste emner.

Vælg dato

København
24. - 25. april 2024
 Garantifor afholdelse
Aarhus
14. - 15. maj 2024
København
8. - 9. juli 2024
København
17. - 18. september 2024
Aarhus
24. - 25. september 2024

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere