Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

AWS Solution Architect – Professional

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  9.499
ekskl. moms
Nr. 90289 P

Med denne kursuspakke bliver du introduceret til de forskellige tjenester og infrastrukturer, der er tilgængelige i Amazon Web Services. Kurset går også i detaljen med mere avancerede funktioner. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Du bliver indført i de forskellige features som AWS tilbyder for at sikre fortrolighed, integritet og tilgængelighed af data. Lær blandt om, hvordan du implementerer AWS networking og connectivity features mens du lærer om AWS network design.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der til daglig har en Solution Architect rolle. Kurset klæder dig på, til effektivt at kunne demonstrere viden om rollen som Architect og implementeringen af sikre og robuste applikationer med AWS-teknologien.

Udbytte

 • Lær om de forskellige strategier, løsninger og teknikker, der kan sikre minimal downtime i tilfælde af uheld
 • Lær om de forskellige implementeringstjenester, der kan bruges til at opbygge og implementere skalerbare, højt tilgængelige og fejltolerante systemer i AWS
 • Lær om database muligheder og planlægning af opbevaring, samt hvordan du vælger den rigtige datalagringsstruktur
 • Lær om de forskellige indstillinger i forhold til datareplikering i AWS
 • Lær om de forskellige systemer og kontroller, der anvendes til at sikre data i forbindelse med AWS-implementering

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

AWS Professional Solutions Architect 2020: Network Security & Disaster Recovery
 • Bliv introduceret til at beskytte Amazon Web Services (AWS) ved at benytte de sikkerhedsfunktioner der findes i AWS. Du lærer bl.a. om ALC, firewalls til VPC og forskellige typer Disaster Recovery Planning.
AWS Professional Solutions Architect 2020: High Availability
 • Lær om tilgængeligheden i AWS. Med dette kursus lærer du bl.a. at konfigurere Amazon S3 Glacier til Cloud Storage, dataarkivering og langtidssikret backup. Du lærer også at konfigurere EC2 og får muligheden for at udforske Storage Gateway.
AWS Professional Solutions Architect 2020: AWS Management
 • Få styr på hvordan du bedst håndterer arbejdet i AWS. Du lærer bl.a. om GUI (graphical user interface) kommandoværktøjerne og Powershell.
AWS Professional Solutions Architect 2020: S3 Management
 • Lær hvordan AWS kan hjælpe dig med cloud storage. Værktøjet til dette hedder S3 og du lærer herunder om ACL, kryptering, CORS og EFS.
AWS Professional Solutions Architect 2020: S3 Security
 • Få styr på hvordan du sikrer S3 i Amazon Web Services. Du lærer bl.a. at håndtere adgangen til en S3 Bucket, sikkerhedskryptering og generelt, hvordan du sikrer programmet bedst muligt.
AWS Professional Solutions Architect 2020: VPC Management & Peering
 • Lær hvordan du bedst håndterer Virtual Private Cloud og Peering med Amazon Web Services. I kursus bliver du bl.a. introduceret til features som f.eks. DHCP, DNS og hvordan du skaber en professionel VPC.
AWS Professional Solutions Architect 2020: VPC Connectivity
 • Lær at skabe forbindelser til Virtual Private Cloud (VPC). Du lærer bl.a. at skabe forbindelse til AWS gennem Virtual Private Networks (VPN), Direct Connect og VPC i NAT.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Name Resolution Solutions
 • Gå i dybden med Route 53 der er Amazons skalerbare Cloud DNS web service. Hovedformålet med denne service er at nedsætte den tid det tager for klienten at forbinde til en ressource.
AWS Professional Solutions Architect 2020: EC2 Instance Deployment
 • Lær at migrere komplekse applikationer til Amazon Web Services (AWS). Du lærer bl.a. at designe skalerbare cloud operations til AWS ved hjælp af bl.a. EC2.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Database Solutions
 • Få styr på de forskellige løsninger og konfigurationer til databaser inden for Amazon Web Services (AWS). Herunder bl.a. om det passer bedst med Structured Query Language (SQL) eller not only Structured Query Language (NoSQL). Du lærer også om Amazon Aurora, MySQL, MariaDB, PostgreSQL, Microsoft SQL-Server og Oracle i AWS.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Data Processing & Analysis
 • Bliv introduceret til de forskellige løsninger til data procession og analyse i AWS. Du lærer også om de forskellige værktøjer der kan hjælpe dig med din data og om Elastic Transcoder og Amazon Kinesis.
AWS Professional Solutions Architect 2020: IAM Users & Groups
 • Lær hvordan du opretter og administrerer Identity and Access Management (IAM) brugere og grupper gennem AWS.
AWS Professional Solutions Architect 2020: IAM Configurations
 • Få styr på Identity and Access Management (IAM) konfigurationen I AWS. Du lærer bl.a. om multifactor authentication (MFA) og AWS Directory Service.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Cryptography & PKI
 • Lær hvordan kryptografi og Public Key Infrastructure (PKI) skaber datafortrolighed og sikkerhed i skyen for at sikre at kun de autoriserede parter kan se den følsomme information.
AWS Professional Solutions Architect 2020: AWS & Data Protection
 • Få styr på hvordan Amazon Web Services (AWS) sikrer databeskyttelse, som f.eks. data discovey and classification, firewall løsninger, security hub services og standarder.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Account & Centralized Management
 • Lær at håndtere Amazon Web Services (AWS) ressourcer centralt og at administrere flere AWS-accounts.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Desktop & Cost Management
 • Få en introduktion til forskellige værktøjer i Amazon Web Services (AWS) til cost management. Du lærer bl.a. om Budgets, cost explorer, WorkSpaces og AppStream.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Development Strategies
 • Lær om forskellige softwareudviklingsstrategier som f.eks. continuous integration, app decoupling, og brugen af microservices i skyen. Herudover lærer du bl.a. også om fordelene ved Simple Notification Service (SNS) og Simple Queue Service (SQS).
AWS Professional Solutions Architect 2020: Developer Managed Services
 • Bliv introduceret til forskellige services i Amazon Web Services (AWS) som f.eks. Elastic Beanstalk, OpsWorks, Elastic Container Service, Application Programming Interface (API) Gateway og Lambda funktioner.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Migration Strategies
 • Lær om forskellige migreringsstrategier i Amazon Web Services (AWS). Du bliver bl.a. introduceret til AWS Migration Hub, CloudEndure og Cloud Adoption Readiness Tool.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Resource Monitoring & Performance
 • Få styr på hvordan du kan monitorere dine ressourcer i Amazon Web Services (AWS) gennem bl.a. Virtual Private Cloud (VPC) flow logs, CloudWatch og CloudTrail.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Review Course 1
 • Få gennemfrisket din hukommelse vedrørende de vigtigste emner i Amazon Web Service (AWS). Kurset dækker bl.a. VPC, app decoupling, CloudFormation, IAM m.m.
AWS Professional Solutions Architect 2020: Review Course 2
 • Få gennemfrisket din hukommelse vedrørende de vigtigste emner i Amazon Web Service (AWS). Kurset dækker bl.a. Route 53, EBS volumes, RDS, AMI, PKI, SQL m.m.

 

Tidsforbrug

Kursuskollektionen består af 23 kurser og hele kursuskollektionen kan gennemføres på ca. 18 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere