Bliv IT-certificeret på Teknologisk Institut - IT-kurser

Christina  Forman

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 08.

IT-certificeringer

Bliv IT-certificeret på Teknologisk Institut - IT-kurser

Mere om vores IT-kurser

Teknologisk institut udbyder mange forskellige kurser inden for IT. Se vores store udvalg af IT-kurser og find det rette for dig.

Online IT-kurser 24/7

Teknologisk Institut tilbyder derudover et bredt udvalg af IT-kurser online. Fordelene ved onlinekurser er, at du i dit eget tempo kan opbygge dine kompetencer inden for det valgte område på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde. 

Virtuelle IT-kurser

På vores virtuelle IT-kurser kan du nemt og tilgængeligt deltage og få den nyeste viden og kompetencer. Kurserne foregår online og live, hvor du har mulighed for at stille underviseren spørgsmål samt tale med de andre kursister. Med den nyeste teknologi er det ligesom at være der selv, men du sparer både transporttid og -omkostninger.

Læs artiklen Fordele ved Distance learning

Vores IT-kurser udbydes på engelsk

Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor mange af vores kurser på engelsk.

Vi tilbyder også firmakurser

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere på:

Populære kurser lige nu

<< Tilbage til forsiden