Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

CompTIA Linux+

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  11.499
ekskl. moms
Nr. 72838 P

CompTIA Linux+ er en leverandøruafhængig certificering inden for Linux, som giver dig bevis på et grundlæggende kendskab til Linux. Du får viden om, hvordan du kører, automatiserer og vedligeholder et Linux system. Kursuspakken er rettet mod certificeringen CompTIA Linux+. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Forbered dig til eksamen i CompTIA Linux+

Linux anvendes på alle enheder vi tænker på som computere – fra Smartphones til PC’er og servere i datacentre. Shell og Shell scripting tilbyder en utrolig interface til at køre, automatisere og vedligeholde Linux systemer. Evnen til at manipulere Shell er et kraftfuldt værktøj for enhver administrator af Linux systemer. Kurset forbereder dig på at tage ceritficeringen i ComTIA Linux+, som du skal købe seperat.

Deltagerprofil

Kursussamlingen henvender sig til IT-fagfolk, som vil erhverve sig jobkundskaber og blive specifikt uddannet til at kunne bestå CompTIA Linux+ certificeringseksamen.

Udbytte

  • Bliv introduceret til emner som f.eks. CentOS, Ubuntu og Bourne-again Shell
  • Få styr på grundlæggende netværkssikkerhed med bl.a. troubleshooting, best practices og filhåndtering
  • Bliv klogere på områder som f.eks. Git Version Control, GNU, Unix, TCP/IP netværk og meget mere
  • Lær om alle de grundlæggende emner inden for Linux og gå i dybden med områder der er essentiel for at arbejde professionelt med softwaren

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

CompTIA Linux+ XK0-004
  • Bliv introduceret til Linux og kommandolinjen og få helt styr på de mange områder inden for CompTIA Linux+. Du lærer bl.a. om troubleshooting, SELinux, filhåndtering, netværkssikkerhed, TCP/IP og meget mere.
CompTIA Linux+ 2014 Powered By LPI: LC0-103
  • Gå I dybden med mere avancerede aspekter af CompTIA Linux+, herunder GNU, Unix kommandoer, systemarkitektur og filsystemer.
CompTIA Linux+ 2014 Powered By LPI: LC0-104
  • Lær om essentielle områder inden for CompTIA Linux+. Du lærer bl.a. om grundlæggende aspekter inden for netværk, essentielle system services og administrative opgaver.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 35 moduler og kan gennemføres på ca. 39 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Certificering

Kurset leder hen mod certificeringen CompTIA Linux+ XK0-004. Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Læs mere om IT-certificering.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere