Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Developer Collection

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  23.499
ekskl. moms
Nr. 72749 P

For dig, der arbejder med it-udvikling, får du her en stor pakke af relevante kurser, der giver dig opdateret viden om relevante programmer og teknologier. Kursuspakken indeholder kurser inden for en bred vifte af områder, og du kan helt selv sammensætte de kurser, du har brug for. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.

Online kursusEn robust kursussamling for udviklere

Udviklere har ansvaret for at udvikle, vedligeholde og supportere applikationer og andre programmer, som er nødvendige for driften i en virksomhed. Denne kursussamling giver dig adgang til en lang række læringsaktiver, som gennem forskellige medier tilbyder en praktisk og omkostningseffektiv pakke. Al læring i samlingen er udviklet og støttet af fageksperter på området samt fagfolk indenfor læringsdesign.

Deltagerprofil

Kursussamlingen støtter dig i din læring uanset, om du er på begynder eller avanceret niveau.

Udbytte

 • Lær de seneste teknologier inden for udvikling direkte fra eksperter
 • Omkostningseffektiv måde at opnå den viden om udvikling som du ønsker og har brug for
 • Hundreder af professionelle database og big data kurser, online bøger og videoer
 • Forberedende tests til certificeringseksamen

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indeholder blandt andet

Python Web Application Development
 • I dette kursus vil du bl.a. lære om Django og TurboGears framework til udvikling af webapplikationer.
Java SE 11
 • Bliv introduceret til Java SE 11 og de mange begreber der hører til. Kurserne er meget dækkende og kommer bl.a. ind på områder som f.eks. JShell, variabler og NetBeans IDE.
Android For .NET Developers
 • Få styr på, hvordan du udvikler i Android ved hjælp af .NET. Kurserne dækker både de grundlæggende begreber, men kommer ligeledes også mere i dybden med emnerne.
Angular 4
 • Bliv introduceret til Angular 4 og de mange funktioner der hører til programmet.
Defensive Programming in Android
 • Opbyg et stærkere forsvar mod de mange trusler jeres IT står overfor. Du vil bl.a. lære om forskellige metoder og standarder der kan hjælpe dig.
iOS Application Development
 • Lær, hvordan du skaber en app i iOS, og hvordan man administrerer, håndterer og udvikler apps i iOS.
React and Flux
 • Få et overblik over React & Flux. Lær bl.a. hvordan du arbejder med Flux og at skabe simple React-komponenter.
Software Programming Fundamentals
 • Få helt styr på det fundamentale, når det kommer til programmering af software. Kurserne dækker bl.a. best practises inden for design og kodning.
JavaScript SPA
 • Med kurser i JavaScript SPA bliver du både introduceret til programmet og dets funktioner, men der vil også blive gået i dybden, så du kan bruge din viden i praksis.
Cryptography Fundamentals
 • Kurserne dækker det helt fundamentale. De kommer bl.a. ind over selve anvendelsen og defineringen.
HTML 5
 • Kursuspakken indeholder ligeledes kurser inden for HTML 5. Kurserne introducerer dig både til HTML 5 og går i dybden med de funktioner, du skal bruge som udvikler.
JQuery
 • Lær at sætte jQuery op og de forskellige funktioner der hører til jQuery. Kurserne dækker både de essentielle funktioner, men går også mere i dybden.
SOLID
 • Bliv introduceret til SOLID og få helt styr på det fundamentale. På den måde er du klar til at arbejde videre med SOLID.
Programming in C#
 • Få styr på, hvordan du programmer i det populære C#. Kurserne dækker også de sikkerhedsmæssige aspekter og debugging.
Ajax
 • Bliv introduceret til det basale og essentielle ved Ajax. Kurserne starter med det grundlæggende, så du kan være med uanset niveau.
 

Tidsforbrug

Kursuskollektionen består af 531 kurser og hele kursuskollektionen kan gennemføres på ca. 902 timer.

Form

Online kursus kollektionen består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.