Få ekspertens råd til at øge dit mentale velvære

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få ekspertens råd til at øge dit mentale velvære

Få ekspertens råd til at øge dit mentale velvære

3 min.

Vil du gerne øge både dit mentale velvære og din mentale kapacitet? Vi mennesker har begrænset båndbredde. Det kan godt være, at vi starter dagen godt, men ud på eftermiddagen løber vi ofte tør for brændstof. Men der er et trick!

Hør Henrik Leslyes gode råd til at øge din mentale velvære:

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, cand. psych., foredragsholder, underviser og strategisk rådgiver. Henriks specialer ligger inden for positiv organisationspsykologi, ledelsesudvikling, teamsamarbejde og kommunikation. Han er kendt som en engageret og humoristisk formidler med en direkte facon. Du får den nyeste viden inden for feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og blot fordi der er videnskabelig forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge.
 


Henriks gode råd til mentalt velvære

Positive følelser giver ikke bare velvære, de øger også hjernens mentale kapacitet. Når vi oplever positive følelser tror hjernen, at der ikke er fare på færde. Henriks tip er, at du hver dag i 21 dage skal skrive tre ting op, som har gjort dig glad i løbet af dagen. Gør du bare det i 21 dage, er der en målbar effekt op til 6 måneder efter - både på et øget trivselsniveau, men også en øget mental kapacitet.

WHO-5

Test dig selv: Trives du?


Vil du vide mere?

På Teknologisk Institut har vi flere forskellige kurser inden for mentalt overskud og trivsel. På kurserne får du viden om, hvordan du øger dit nærvær og personlige power, og hvordan du booster din selvtillid og skaber mere positivitet på din arbejdsplads. Læs mere om lederkurserne, eller ring til os på  72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.


 

Kilde: Henrik Leslye, Underviser ved Teknologisk Institut