Fokus på kvalitet

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

På Teknologisk Institut er kvalitet altid i fokus, og vores mål er at levere undervisning af høj kvalitet, der skaber reel læring hos den enkelte kursusdeltager.

Fokus på kvalitet

5 min.

På Teknologisk Institut er kvalitet altid i fokus – det kommer til udtryk på 4 måder:

Kvalitet-infografik_Blå


ERFARING

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og vi har derfor over 115 års erfaring med kurser og uddannelser. Siden de allerførste kurser blev afholdt og frem til i dag har Teknologisk Institut haft fokus på anvendelsesorienteret forskning og udvikling og på at gøre ny viden tilgængelig for danske virksomheder. Det er dermed essentielt for os, at viden kommer i spil og omsættes til praksis på en måde, der kan skabe forbedrede resultater for dansk erhvervsliv.

Med over 17.000 årlige deltagere på kurser og andre arrangementer er vi gearet til at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse i mødet med Teknologisk Institut.

DET RETTE FOR DIG

Teknologisk Instituts kurser og uddannelser er udviklet på baggrund af research og tæt dialog med vores kunder, hvilket sikrer en effektiv og målrettet udvikling af såvel virksomhedens medarbejdere som ledere. Vi tilpasser løbende vores udbud ud fra den efterspørgsel og feedback, vi får fra vores kunder.

Stort udvalg

Vores arrangementer dækker en bred vifte af mere end 1.000 kurser, online kurser, uddannelser, konferencer og webinarer inden for bl.a.

  • IT
  • Projektledelse
  • Personlig udvikling
  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Salg og marketing
  • og meget mere…

Vi har meget at vælge imellem – så du kan få netop det, der matcher dit behov. Se vores samlede udvalg

Det perfekte match

Vi kan også tilbyde skræddersyede kurser og forløb for en hel virksomhed, en gruppe medarbejdere eller enkeltpersoner. Gennem grundig behovsafdækning og sparring med en fagperson inden for området finder vi frem til det helt rette forløb, der matcher jeres specifikke behov. Du kan læse mere om mulighederne for firmakurser.

Mange muligheder for læring

Mulighederne for undervisning er mange – uanset om du ønsker fuld fleksibilitet med online læring, et kort og konkret kursus eller et længere udviklingsforløb, der giver plads til løbende afprøvning og anvendelse af nye kompetencer – så har vi kurset eller uddannelsen, der passer til dit behov.

EFFEKT

Det er vores førsteprioritet at sikre, at vores kunder får et reelt udbytte af kompetenceudvikling hos os.

Vores mission:
”Vi skaber værdi for dansk erhvervsliv gennem et bredt udbud af målrettet og fremsynet kompetenceudvikling, der med høj kvalitet sikrer effekt for virksomheder og den enkelte medarbejder”

Vi ved, at kurser og uddannelse ikke bare skal dygtiggøre den enkelte medarbejder. De skal have en efterfølgende effekt for virksomheden. Teknologisk Institut bidrager til at sikre denne effekt ved at opfordre vores kunder til at se kompetenceudvikling som en proces – og ikke bare som en enkeltstående handling, der kun foregår på selve kurset. Via vores koncept ”Læringshjulet” giver vi råd og værktøjer til at sikre målrettet udbytte gennem aktiviteter før, under og efter kursusdeltagelse. Du kan læse mere om Læringshjulet og se en kort video om det.

KVALITETSSIKRING

Teknologisk Institut har branchens bedste undervisere – og over 300 af dem. Vi lægger stor vægt på at samarbejde med førende eksperter inden for de enkelte fagområder, som vi dækker. Det er ikke nok, at de har omfattende teoretisk viden om deres felt, de skal også have erfaring fra erhvervslivet og være passionerede praktikere, der bidrager med relevante og realistiske cases. Samtidig vægter vi også højt, at vores undervisere er kompetente formidlere, der tilrettelægger undervisningen, så deltagerne bliver inddraget og får prøvet kræfter med relevante øvelser. Forskellige læringsformer kommer i spil – og deltagerne bliver forberedt på, hvordan deres nye kompetencer omsættes til værdiskabende praksis i deres organisation.

Løbende evalueringer sikrer kvaliteten

Alle vores kurser, konferencer og uddannelser bliver evalueret på flere parametre. Helhedsindtrykket, indholdet, underviseren, faciliteter og forplejning bliver vurderet efter hver afholdelse – og feedbacken er et vigtigt værktøj for os, når vi løbende holder øje med, hvordan vi kan forbedre kvaliteten af vores arrangementer.

Vi er stolte af at have meget tilfredse kunder, der samlet set evaluerer os til 4,4 ud af 5 mulige stjerner. Vi kan dermed dokumentere, at kvaliteten er i top!

Kvalitets-stjernegrafik

Et supergodt kursus, hvor både fagligt indhold, skriftlig materiale og fordelingen mellem teori og praksis var meget passende og lærerigt. -Anya Jensen, Aalborg Universitet

Vil du vide mere? 

Se det store kursusudvalg her, eller ring til os på 70 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.