Fokus på kvalitet

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

På Teknologisk Institut er kvalitet altid i fokus, og vores mål er at levere undervisning af høj kvalitet, der skaber reel læring hos den enkelte kursusdeltager.

Fokus på kvalitet

På Teknologisk Institut er kvalitet altid i fokus, og vores mål er at levere undervisning af høj kvalitet, der skaber reel læring hos den enkelte kursusdeltager.

Dine udfordringer er i centrum
Vores kurser tager udgangspunkt i dine daglige udfordringer. Med faglig erfaring og teoretisk ballast tager vores undervisere fat om konkrete problemstillinger, der inddrager dine erfaringer og udvikler dig gennem øvelser og dialog.

Teknologisk Instituts kurser og uddannelser er udviklet på baggrund af tæt dialog med vores kunder, hvilket sikrer en effektiv og målrettet udvikling af såvel virksomhedens ledere som medarbejdere. Vi er garant for kvaliteten af din kompetenceudvikling.

Mere end 110 års erfaring
Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og vi har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser.

Branchens absolut bedste undervisere
Vi lægger stor vægt på at samarbejde med førende eksperter inden for hvert enkelt fagområde. Samtidig har vi fokus på, at vores undervisere er passionerede praktikere, der har deres daglige gang i danske virksomheder.

Stort udvalg
Vores arrangementer dækker en bred vifte af mere end 900 kurser, uddannelser og konferencer inden for bl.a. IT-projektledelse, personlig udvikling, ledelse, kommunikation, salg, marketing og meget mere. Vi har meget at vælge imellem – så du kan få netop det, der matcher dit behov.

Kvaliteten er altid i fokus
Alle vores kurser bliver evalueret og løbende forbedret, da det er vigtigt for os at vores kunder får det maksimale udbytte ud af deres deltagelse på vores kurser. Forventningerne skal indfries og når vores 17.000 årlige kursister evaluerer os til 4,4 ud af 5 mulige stjerner, og dermed siger at de er meget tilfredse med vores kurser, kan vi med stolthed sige at kvaliteten er i top!