Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Full Stack Development

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  9.499
ekskl. moms
Nr. 90909 P

Denne kursuspakke klæder dig på til arbejdet med Full Stack Development. Kurserne dækker mange forskellige features, så du både bliver introduceret til de grundlæggende funktioner og går i dybden med netop de funktioner, der er vigtigst for dig og dit arbejde. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Front-end og Back-end

Full Stack Development har mange aspekter, og det kan være svært at skabe sig et overblik. Kursuspakken indeholder både introducerende kurser, der lader dig udforske de vigtigste funktioner og kurser, hvor du kan gå i dybden med viden inden for både Front-end og Back-end Development, herunder user interactions, programmeringssprog og udviklingsfunktioner.

Deltagerprofil

Kursuspakken er til dig, der er ny inden for Full Stack Development eller vil have styr på både server og klient-delen af udvikling.

Udbytte

 • Bliv introduceret til de vigtigste funktioner inden for Full Stack Development
 • Gå i dybden med mere avancerede features som f.eks. MERN, Primer og MEAN
 • Få styr på, hvordan du bruger forskellig software som f.eks. SQL, Python og Java til Full Stack Development
 • Få kendskab til både klient- og serverdelen af udvikling, med denne kursuspakke

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Full Stack Development Bootcamp
 • Lær om de vigtigste funktioner og kompetencer inden for Full Stack Development ved hjælp af bl.a. AngularJS, git, jQuery, Nodejs og MongoDB.
FSD Front-end Development
 • Bliv introduceret til Front-end Development. Du lærer bl.a. om værktøjerne i HTML5, CSS3 og mere avancerede funktioner i CCS Browser.
FSD Front-End Development: Advanced JavaScript
 • Få styr på at bruge avancerede JavaScript funktioner. Herudover bliver du også introduceret til at skrive kode med jQuery.
User Interaction Technologies
 • Lær bl.a. at benytte AngularJS, ReactJS og VuJS til at håndtere data og forkorte udviklingstiden. Du bliver også klædt på til at kunne udvikle UI med ReachJS.
Software Testing for FSD
 • Få muligheden for at udforske de værktøjer, der bruges til at teste Front-end bruger interfaces, databaser web API (application programming interface), services og Back-end kode.
Getting Started with FSD
 • Bliv introduceret til Full Stack Development og lær om metoden. Dette inkluderer bl.a. identificering af fordele og ulemper, og du lærer også om de mest anvendte stacks.
FSD Programming Languages Primer
 • Få et overblik over, hvilke sprog og frameworks der er tilgængelige, og lær om de vigtigste koncepter ved disse.
SQL for the FSD Developer
 • Lær om vigtigheden ved SQL i Full Stack Development, og bliv klædt på til at kunne benytte de vigtigste funktioner ved SQL i FSD.
FSD API Development with Python
 • Lær, hvordan du kan implementere API ved hjælp af Python og Flask. Du får muligheden for at udforske brugen af Python til at udvikle API’er i Full Stack Development.
MEAN for FSD Development
 • Udforsk MEAN stacks fordele, og hvordan MEAN stack samarbejder med andre teknologier.
RESTful Services for FSD Development
 • Lær at beskrive best practice og udfordringer for RESTful-tjenester. Du får desuden værktøjerne til at identificere aktiviteter og opdele dem i trin til design af RESTful API'er
 
MERN for FSD Development
 • Lær, hvilke teknologier en MERN-stack består af, og hvordan de arbejder sammen, hvordan man installerer NODE Runtime eller MongoDB på en development machine. Du lærer også hvordan React og Redux arbejder sammen og hvordan genererer en grundlæggende React app.
Secure Programming For FSD
 • På kurset lærer du at programmere sikkert som Full-stack Developer, hvordan du konfigurerer din webserver til at bruge SSL og hvordan du analyserer logfiler ved hjælp af ELK Stack. Du lærer desuden at identificere og forhindre forskellige sikkerhedsbrud, herunder: cross-site scripting angreb, XSS-angreb ved hjælp af CSP og caching af følsomme data.
Advanced MERN
 • På dette modul lærer du blandt andet, hvilke overvejelser som er vigtige, når du går i gang med en MERN-app, hvordan du forbereder development af back-end på en MERN app. En MERN-stack (Mongo, Express, React og Node) er et fremragende valg til at bygge kraftfulde og fleksible datadrevne webapplikationerDu lærer også at oprette en Cloud baseret MongoDB Atlas-konto, får hjælp til at oprette en fungerende klynge til en MERN app, bruge JSON web token godkendelse i en MERN-applikation. Du lærer også, hvordan du opretter og bruger middleware og opretter enhedstests ved at bruge enhedstestrammerne fra Jest. Undersøg, hvordan du konfigurerer React og Redux og bruger typekontrol med PropTypes, og hvordan du administrerer tilstande ved at bruge reducers og handlinger. Kurset afsluttes med en demonstration af implementering af en MERN-applikation til Heroku cloud-baseret platform som en tjeneste.
Data Infrastructure for FSD Development
 • På dette kursus lærer du om den rolle, databaser spiller i FSD-processen (full stack development). Kurset udforsker forskelle mellem relationelle og ikke-relationelle databaser og fordelene forbundet med hver type; hvordan man installerer og konfigurerer MySQL-, PostgresSQL- og MongoDB-databasesystemerne; og hvordan systemerne bruges i både test- og livemiljøer for FSD-development. Lær, hvordan du genkender best practice i forbindelse med design af databasesystemer i FSD-udviklingsprocessen. Du vil derefter lære, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer MySQL relationsdatabasesystemet til brug i FSD-development. Installation og konfiguration af PostgreSQL, MongoDB NoSQL og SQL Server relationsdatabasesystemer bliver også gennemgået. Eleverne vil undersøge de komponenter, der kræves i både et test- og livemiljø, kravene til FSD-testmiljøet og specifikke udfordringer. Til sidst lærer du om kravene til FSD produktionsmiljøet og dets specifikke udfordringer.
FSD Development: Java Spring Framework
 • Kurset udforsker komponenter og funktioner i Java Spring Framework, og viser hvordan du bruger dem til at skabe Java-applikationer til virksomheder. Du lærer, hvordan du installerer og konfigurerer rammen, bygger en Rest API, arbejder med Spring Data-komponenter for at få adgang til og skrive til en database, og brug Spring Security til at sikre en fuld stack-applikation. Lær at bruge Spring Data JPA-modulet til at få adgang til og skrive data til en database; lær om autentificering og autorisation og komponenterne i Spring Security; hvordan du sikrer en applikation ved hjælp af Spring Security og grundlæggende konfiguration; og undersøge inversion af kontrol, BeanFactory og Bean scopes.
 • Du slutter dette modul med muligheden for at kunne teste dig selv.
Deploying FSD Projects
 • På dette kursus undersøger du tilgængelige strategier for implementering af fuld stack softwareløsninger og forskelle mellem traditionel softwareløsning implementering og fuld stack implementeringer. Udforsk implementeringsværktøjer og -platforme, herunder Java Spring, Git og Heroku, samt best practice for implementeringssikkerhed. Du lærer forskellen mellem implementeringer til traditionelle softwareprojekter overfor FSD/agile softwareprojekter. Undersøg forskellige softwarestacktyper og lær, hvordan implementeringen er forskellig for hver enkelt, herunder Git, Heroku og DigitalOcean.
FSD CI/CD Pipeline
 • Lær formålet med, og vigtigheden af, full stack-development (FSD), continuous integration (CI) og continuous deployment (CD). Kurset introducerer stadierne i CI-pipelinen og det vigtigste i hver fase. Du lærer, hvordan du opretter en demo ved at bruge Azure DevOps-demogenerator, undersøge grundlæggende operationer i GitHub og tage et kig på grundlæggende lageroperationer i BitBucket. Du lærer at udføre en Jenkins-installation i et Windows-miljø og implementering af kontinuerlig integration ved hjælp af en Jenkins CI/CD-pipeline er også dækket i dette kursus.
Database Development with a FSD Mindset
 • Dette kursus udforsker Full stack Development (FSD) dataplatforms muligheder sammen med deres styrker og svagheder. Du lærer, hvordan du opretter et databaseskema ved at bruge MS Entity Framework og en Code First Approach. Kurset viser også, vigtigheden af at skitsere Rules of Engagement (RoE) med kunden. Kurset giver et generelt overblik over RoE, hvordan det relaterer til forretning og de potentielle konsekvenser af ikke at have RoE på plads. Du får desuden udarbejdet en let referencetjekliste, når du definerer RoE. Lær, hvordan du bestemmer det passende omfang af engagement; undersøge kundens (IT-personalets) overvejelser; og se almindelige risici og begrænsninger, såsom indvirkning på systemer. Kurset slutter med en mulighed for at teste din viden.
Programming and Scripting for Security Operations
 • Kurset udforsker, hvordan man navigerer i et Linux-kommandolinjemiljø ved at vise, hvordan du bruger miljøets mest almindelige værktøjer, herunder tekstredigering og -behandling, filovervågning, sammenligning og pakkehåndtering. Du lærer også om kodegenkendelse af forskellige programmeringssprog, der bruges i sikkerhedsapplikationer, og sikkerhedsudnyttelser, inklusive Python, C, C++ og SQL. Kurset lærer dig at undersøge almindelige programmeringsparadigmer og, hvordan du klassificerer dem, baseret på deres funktioner. Desuden udforsker dette modul de grundlæggende elementer i Bash og Python scripting ved at undersøge forskelle mellem elementerne i et scriptsprog og et fuldgyldigt computerprogram. Kurset gennemgår også Python-scriptsprog, og demonstrerer, hvordan man arbejder med variabler og betingede udsagn i Python-scripts. Kurset udforsker også, hvordan Linux-baserede systemer fungerer, kommunikerer og administrerer den underliggende information, de indeholder.
 

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 38 moduler og kan gennemføres på ca. 75 timer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.